Menu

Folosirea unei echipe favorite ca si masura asiguratorie

Folosirea unei echipe favorite ca si masura asiguratorie

Aceasta strategie este de dearte un sistem. Se aleg 2 pariuri. In unul aveti foarte mare incredere, iar al 2 lea este mai mult un pariu mai putin sigur, dar despre care credeti ca are o valoare buna.

Ca si exemplu, sa luam 2 pariuri cu meciuri in care joaca o echipa buna cu una mai slaba, iar pariurile vor fi puse astfel: unul pe echipa buna, in cazul primului meci, iar al 2 lea pariu va fi pus pe echipa mai slaba, in cel de-al 2 lea meci.

Pe echipa mai buna vom pune, sa zicem, 5 lire, iar la o cota de 1,30, castigul va fi de 6,67 lire, in care profitul va fi 1,67 lire. Apoi, profitul acesta de 1,67 il vom pune pe echipa mai slaba din celalalt meci. Iar castigul va fi, la o cota de 4, 00 pe care o are echipa mai slaba,8,35 lire, din care 6,68 lire va fi castigul net. Daca echipa favorite va castiga, asa cum va si asteptati, v-ati recuperate deja banii investiti. Iar daca va castiga si echipa mai slaba din celalalt meci, veti avea si un profit, iar daca nu vor castiga, practic nu pierdeti niciun ban.

Cheia la aceasta strategie este ca banca voastra oricum castiga. Tot veti putea castiga, per total, obtinanad si un profit, ceea ce este foarte probabil.

Tenisul este un sport atractiv pentru pariori, deoarece sunt meciuri in fiecare saptamana. Acest lucru produce o multime de posibilitati de castig. Tenisul este unul dintre sporturile in care nu veti avea mari castiguri atunci cand pariati pe jucatorii de top. Nu este asa nici asa de clar, pentru ca nu poate fi indicativ cum a jucat de fapt jucatorul in meciul respectiv. Poate ca un jucator a fost salvat de procentajul mare al primului serviciu.

Daca in meciul urmator va juca impotriva unui jucator care returneaza foarte bine serviciul, atunci ar putea pierde. Sunt multe variabile  si piete in pariurile pe tenis si pariorii le pot gasi greu. Una dintre cele mai poplare strategi de pariere in tenis este cea bazata pe primul serviciu. Jucatorii puternici vor avea cote neatragatoare la inceputul meciului, si de obicei incheie meciul cu recorduri la capitolul primului serviciu. Astfel, in timpul meciului, veti gasi cote atragatoare, cum ar fi parierea ca un jucator castiga game-ul actual, comparative cu cota pe care o avea la castigarea meciului.

Știri relevante