Menu

Folositi varianta de cash out pentru a maximiza profiturile

Folositi varianta de cash out pentru a maximiza profiturile

Daca pariul vostru este castigator, dar credeti ca fluxul se poate schimba si puteti sfarsi prin a pierde, atunci este o ocazie buna pentru a folosi optiunea de cash-out.

Folosirea cash-out-ului pentru minimizarea pierderilor

Cateodata, pariurile nu merg bine, iar acest lucru este greu de crezut ca se va schimba. Acestea sunt perioadele in care optiunea de cash-out va poate oferi macar o parte din miza pe care ati folosit-o.

Pariati cu mintea, nu cu inima si analizati probabilitatile

Decizia de a activa optiunea de cash-out sau nu, trebuie sa o luati folosindu-va mintea, nu inima. De obicei, este o idee buna aceea de a nu folosi optiunea de cash-out atunci cand pariati pe lucruri de care chiar va pasa, cum ar fi echipa de fotbal pe care o simpatizati. Multi vor folosi optiunea de cash out devreme, doar pentru ca nu rezista presiunii asteptarii rezultatului final. Acest lucru este putin probabil sa vi se intample voua si nici nu ati investit asa de multe sentimente. De aceea, incercati sa folositi optiunea de cash-out pe parirui la care implicarea voastra este mai obiectiva.

Ganditi-va la probabilitati si faceti propriile cercetari.

Casele de pariuri nu acorda optiunea de cash-out doar in beneficiul pariorului, o folosesc deoarece ei spera ca oamenii isi vor retrage banii si vor pleca, atunci cand probabilitatea spune ca nu o vor face.

La ce sporturi si piete de pariuri este disponibila optiunea de cash-out

Rezultatele meciurilor single de fotbal sunt disponibile aproape peste tot, dar pe deasupra, depinde de casa de pariuri. Site-urile de pariurl la care se gaseste disponibila optiunea de cash out care au fost prezentate in articolele anterioare ofera optiunea unei game deaporturi si a unei piete de sporturi vasta.

William Hill, de exemplu, ofera optiunea de cash in pentru urmatoarele sporturi: fotbal American, baschet, baseball, volei si volei pe plaja, box, cricket, darts, sporturi electronice, fotbal, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheata, rugby, snooker, tenis sau UFC.

In privinta pietelor de pariuri, veti gasi disponibil aproape fiecare pariu pe fotbal, atat pre-meci, cat si live. Daca, de exemplu, pariati pe darts, e posibil sa gasiti pariu disponibil doar pe meciul de baza, dar sic el de scorurile corecte.

Cea mai mare parte a caselor de pariuri ofera acum optiunea de cash out atat pentru pariurile single, cat si pentru cele multiple.

Știri relevante