Menu

Fonduri frauduloase introduse la casele de pariuri

Fonduri frauduloase introduse la casele de pariuri

Desi, de cele mai multe ori, fondurile clientilor unei firme de jocuri de noroc provin dintr-o sursa legitima, exista ocazional cazuri in care au fost obtinute in mod ilegal sau fraudulos, cele mai frecvente fiind furturile de la membrii familiei sau prieteni apropiati.

Desi, uneori, acest lucru poate fi jucatori care au acces zilnic la sume mari de fonduri, cum ar fi, prin intermediul locurilor de munca, probabil, intr-o capacitate de gestionare a vanzarilor sau a contului (de exemplu, manager de banca, solicitant), unde este usor (prea tentant) pentru jocuri de noroc dependent pentru a fi folosit pe un site de jocuri de noroc.

De fapt, acest comportament apare si, ca atare, este o problema majora pentru identificarea companiilor de jocuri de noroc, unii avand, intr-adevar, membri ai personalului care analizeaza manual tranzactiile istorice pentru a determina daca platile pentru castiguri sunt legal garantate.

De mai multi ani, jocurile de noroc cu probleme – in special prin intermediul cartilor de credit a fost raportat pe radarul UKGC (UK Gambling Commission) care a monitorizat si investigat cu atentie problemele si instantele pentru a gasi un mod in care acest lucru poate fi combatuta.

O investigatie cu privire la ce se poate face pentru a atenua abuzurile de credit ale jocurilor de noroc este probabil sa conduca la UKGC sa gaseasca o solutie de mijloc care sa nu faca nimic la un capat al scalei, pana la interzicerea jocurilor de noroc online cu plastic (carti de credit) complet.

Acest lucru ar putea fi sub forma unui cadru care functioneaza pentru a impiedica abuzatorii de credit de la activitati imprudente, cum ar fi „imprumut” sau obtinerea de fonduri pentru a utiliza in mod fraudulos pe site-urile de jocuri de noroc.

UKGC a lansat recent o declaratie care a subliniat intentia acesteia si care sunt planurile sale in ceea ce priveste combaterea acestui comportament, care scria: „.. publicul si toate celelalte parti interesate vor fi consultate cu privire la alte optiuni, inclusiv restrictionarea utilizarii cardurilor de credit. Apoi, Comisia va lua masurile cele mai adecvate, avand in vedere orice dovada obtinuta prin aceasta consultare, alaturi de datele deja transmise. “

Directorul executiv al Comisiei pentru jocuri de noroc, Paul Hope, a vorbit si despre aceasta problema si a raspuns: „Jocurile de noroc cu bani imprumutati sunt cunoscute a fi un factor de risc pentru consumatori, deci credem ca este nevoie de actiuni. Aceasta consultare ne va ajuta sa decidem care ar trebui sa fie acea actiune.

Știri relevante