Menu

Fortuna ofera rotiri gratuite in functie de cat joci

Fortuna ofera rotiri gratuite in functie de cat joci

In primele 4 zile ale saptamanii pana la finele lunii aprilie beneficiezi de o promotie speciala de la Fortuna. Aceasta se adreseaza in mod special pasionatilor de slots pentru ca le ofera ce este cel mai intresant si anume rotiri gratuite.

Rotirile gratuite nu sunt altceva decat spinuri ale rolelor de la jocul de slots fara sa va ia si miza aferenta, iar castigul care se poate obtine este acelasi ca si in cazul unei rotiri cu miza sau bani reali.

Promotia aceasta este una de tipul celor care trebuie sa optati pentru a va inscrie si juca pentru premiile puse la dispozitie. Poate participa orice doreste la ea. Jocurile eligibile sunt cele din casinoul Fortuna, inclusiv cele live.

Fiecare dintre voi joca selectiile pe care le doreste, insa va trebuii sa parieze o suma de minim 200 ron pentru a beneficia de maximul de rotiri gratuite care se ofera in fiecare zi. Dupa ce ati efectuat rulajul, rotirile gratuite vor fi creditate in contul vostru si va veti putea distra cu ele.

Numarul maxim pe care il puteti opbtine in fiecare zi de luni pana joi este de 55 de asemenea rotiri. Dupa ce le primiti, va trebuii sa va uitati care sunt jocurile eligibile pentru a juca aceste rotiri gratuite. Premiile obtinute din rotirile gratuite vor fi creditate in balanta bonus, iar valoarea lor va trebuii rulata de 30 de ori pentru a trece in balanta reala.

Știri relevante