Menu

Fortuna bet – rezultate meciuri jucate la pariuri

Fortuna bet - rezultate meciuri jucate la pariuri

Secţiunea de rezultate la evenimente de pe Fortuna

Rezultatele meciurilor care au fost jucate la pariuri la Fortuna bet, pot fi verificate fie pe site-ul agenţiei, în secţiunea “Rezultate”, de unde trebuie să selectaţi ziua în care s-au jucat meciurile, ţară şi competiţia respectivă, fie pe teletext.

Găsirea rezultatelor meciurilor pe care le-aţi jucat la pariuri la Fortuna bet nu este un lucru greu de făcut.

Astfel, dacă biletul a fost plasat de pe orice dispozitiv mobil din contul de pariuri pe care îl aveţi la Fortuna bet, trebuie să vă logaţi în cont şi să intraţi în secţiunea „Contul meu”, de unde veţi fi redirecţionat automat către lista de pariuri pe care o aveţi deschisă, iar în acea listă căutaţi pariurile jucate, cu rezultatele aferente, selectându-le, fie după tipul pariului, fie după perioada de timp în care au fost jucate.

Fortuna oferă alternativa biletelor puse online şi/sau în agenţie

În schimb, dacă aţi plasat un bilet la pariuri într-o agenţie stradală Fortuna bet, rezultatele meciurilor de pe biletul de pariuri le puteţi intrând pe site-ul agenţiei, în secţiunea „Pariază în agenţii”. De aici veţi fi trimis instant către site-ul destinat caselor de pariuri offline. Aici veţi intra în secţiunea „Verificare bilet”, iar sub se află un chenar în care trebuie introdus codul format din 5 caractere, pe care îl gaqsiti chiar sub codul de bare.

Rezultatele meciurilor, pentru cei care nu au acces la internet, pot fi găsite şi pe pagina de teletext a casei de pariuri Fortuna bet. Şi aceasta modalitate de verificare a rezultatelor este una uşoară, pentru ca structura paginii de teletext este una foarte simplă. Practic, fiecare meci care s-a regăsit în oferta de pariuri de la Fortuna bet, şi pe care l-aţi jucat pe bilet, are trecut în dreptul un cod. Acest cod îl găsiţi şi pe bilet, astfel ca găsirea rezultatelor este foarte uşoară. Un dezavantaj al teletextului este că pe pagina dedicată rezultatelor, sunt trecute doar rezultatele din ziua precedentă, iar dacă aveţi meciuri care s-au jucat cu mai mult timp în urmă, tot va trebui să căutaţi pe site-ul agenţiei. Până la urmă, orice variantă de căutare a rezultatelor este bună.

 

Știri relevante