Menu

Fortuna bet – rezultate meciuri jucate la pariuri

Fortuna bet - rezultate meciuri jucate la pariuri

Rezultatele meciurilor care au fost jucate la pariuri la Fortuna bet, pot fi verificate fie pe site-ul agentiei, in sectiunea “Rezultate”, de unde trebuie sa selectati ziua in care s-au jucat meciurile, tara si competitia respectiva, fie pe teletext.

Gasirea rezultatelor meciurilor pe care le-ati jucat la pariuri la Fortuna bet nu este un lucru greu de facut.

Astfel, daca biletul a fost plasat de pe orice dispozitiv mobil din contul de pariuri pe care il aveti la Fortuna bet, trebuie sa va logati in cont si sa intrati in sectiunea „Contul meu”, de unde veti fi redirectionat automat catre lista de pariuri pe care o aveti deschisa, iar in acea lista cautati pariurile jucate, cu rezultatele aferente, selectandu-le, fie dupa tipul pariului, fie dupa perioada de timp in care au fost jucate.

In schimb, daca ati plasat un bilet la pariuri intr-o agentie stradala Fortuna bet, rezultatele meciurilor de pe biletul de pariuri le puteti intrand pe site-ul agentiei, in sectiunea „Pariaza in agentii”. De aici veti fi trimis instant catre site-ul destinat caselor de pariuri offline. Aici veti intra in sectiunea „Verificare bilet”, iar sub se afla un chenar in care trebuie introdus codul format din 5 caractere, pe care il gaqsiti chiar sub codul de bare.

Rezultatele meciurilor, pentru cei care nu au acces la internet, pot fi gasite si pe pagina de teletext a casei de pariuri Fortuna bet. Si aceasta modalitate de verificare a rezultatelor este una usoara, pentru ca structura paginii de teletext este una foarte simpla. Practic, fiecare meci care s-a regasit in oferta de pariuri de la Fortuna bet, si pe care l-ati jucat pe bilet, are trecut in dreptul un cod. Acest cod il gasiti si pe bilet, astfel ca gasirea rezultatelor este foarte usoara. Un dezavantaj al teletextului este ca pe pagina dedicata rezultatelor, sunt trecute doar rezultatele din ziua precedenta, iar daca aveti meciuri care s-au jucat cu mai mult timp in urma, tot va trebui sa cautati pe site-ul agentiei. Pana la urma, orice varianta de cautare a rezultatelor este buna.

Știri relevante