Fortunes of Ali Baba slotul cu zeci de castiguri la casino

Fortunes of Ali Baba este un joc nou de la Play n Go si, ca de obicei, va fi o versiune cu volatilitate ridicata, premii excelente si grafica foarte bine realizata. Mai multe despre asta mai jos, dar deocamdata este suficient sa mentionam ca exista intr-adevar o influenta din Orientul Mijlociu asupra designului sau, provenind din faimoasa poveste a lui Ali Baba si a celor 40 de hoti. Exista comori care se gasesc in interior si veti avea sansa la ele, prin victorii si caracteristici regulate.

Configurarea slotului include role standard 5×3, cu 20 de linii de plata active prezente pe ele. Obtineti recompense excelente, cu putin noroc, chiar si pana la 9.968x miza pe rotire. In acelasi timp, este un slot cu volatilitate ridicata si un RTP de 96,89% pe care il ador sa vad. Pe lista sa de caracteristici, slotul include un joc bonus, rotiri gratuite si wild-uri in roaming.

Aveti optiunea de a alege un pariu pentru intreaga zona de joc, luand in considerare toate cele 20 de linii. Incepeti de la un pariu de pana la 0,20 USD, dar lista include valori care ajung pana la 100 USD. Pariul pe linie pare sa treaca de la 0,01 USD la 5 USD.

Castiguri de pana la 250 de mize sunt posibile pentru cele mai bune combinatii castigatoare, plus exista multiplicatori care se pot aplica pentru rotiri gratuite. Ca urmare, un jackpot de top de 9.968x miza pare intr-adevar posibil. Cu toate acestea, nu este foarte probabil ca un jucator sa ajunga la acel nivel, acesta este un slot cu o volatilitate ridicata in general, un 8 din 10 pe scara lor.

Pe de alta parte, cred ca veti aprecia 96,89% RTP care a fost anuntat pentru acest slot. Este mai mare decat majoritatea randamentelor pe care le veti vedea. Verificati RTP-ul pe care il foloseste cazinoul dvs. online, dar exista si o setare mai mica pentru joc, de doar 94,63%.

Jocul de baza salbatic apare cu imaginea lui Ali Baba in ea. Este mai mult decat capabil sa va plateasca direct si ofera de fapt cele mai bune plati ale jocului, pana la 250 de mize pe o singura linie. Disponibil ca simbol de inlocuire, ar trebui sa fie destul de util in ansamblu.

Un alt simbol remarcabil, imprastierea Morgiana aterizeaza pe rolele 1 si 5, oferindu-va acces la un joc bonus numit Den of Thieves. Aici parcurgi cinci niveluri, alegand si sperand sa avansezi din ce in ce mai sus. Primesti premii initial, apoi se amesteca in hoti si rotiri gratuite.

Daca ii declansezi rotirile gratuite, acestea iti vor oferi 8 runde. Ali Baba Wilds sunt pe role, garantat sa apara cel putin o data pe rotire. Thieves Wilds vor aparea si vor declansa re-rotiri, in timpul carora se misca si lasa trasee salbatice in spatele lor.

Știri relevante