Menu

Fotbal live betano

Fotbal live betano

Linie live pe Betano

De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a urmări meciurile și jocurile lor preferate direct prin site-ul Betano. Ei pot participa la pariuri live pe măsură ce meciul se desfășoară. Fie că pariază pe următoarea echipă care înscrie într-un meci de fotbal sau pe câștigătorul setului într-un joc de tenis, utilizatorii pot seta un pariu live în timp ce urmăresc meciul.

Dacă este în mișcare sau este prea ocupat pentru a viziona pe deplin jocul, Betano oferă, de asemenea, o prezentare live a jocului, cu statistici și comentarii de completat, permițând utilizatorului să urmărească cu ușurință meciul fără a se concentra în primul rând pe joc. Deși există posibile întârzieri în timpul streamingului live, Betano oferă un mod general ușor de urmărit și atrăgător de a viziona și de a paria pe sport.

Bonusuri disponibile la casa de pariuri online Betano

Betano oferă o gamă largă de promoții pentru utilizatorii săi, începând cu Bonusul de bun venit pentru pariuri sportive. Pentru utilizatorii noi, atunci când efectuează prima depunere între 10 și 100 de euro, li se va acorda un bonus de 100%. Ei trebuie să mizeze de 5X valoarea depunerii și a bonusului pentru a accesa bonusul. După pariuri, profiturile obținute vor fi împărțite în funcție de procentul din depozit care a fost numerar și bonus. Deci, utilizatorul va continua să primească bani bonus de fiecare dată când câștigă cu bani luați din suma bonusului – soldul de numerar va fi întotdeauna folosit primul.

Aceeași promoție se aplică și pentru Betano Slots; după depunerea unei sume între 10 și 100 de euro, utilizatorii vor primi un bonus care se potrivește cu depunerea lor, iar după ce au pariat suma totală de 20X, vor putea retrage bonusul.

Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa rotiri gratuite, care pot fi utilizate de obicei în termen de 7 zile de la primirea lor. Nu există cerințe de pariere pentru rotiri gratuite. Utilizatorii pot câștiga până la 100 de rotiri gratuite (în pachete de 25) în sloturile Book of Dead.

Betano oferă utilizatorilor lor pariuri Deluxe gratuite, pe care destinatarul le poate folosi pentru orice pariu cu cote de 1,50 și mai mult. Dacă utilizatorul câștigă pariul, acesta va primi întreaga sumă (profit net și suma Free Deluxe Bet) creditată direct în contul său, iar suma completă va fi disponibilă pentru retragere. Dacă cota scade sub 1,50, pariul Deluxe gratuit este încă valabil și, dacă este considerat nul, utilizatorul va primi un alt pariu Deluxe gratuit pe care îl poate folosi în intervalul de timp dat.

Utilizatorii pot găsi și pariuri gratuite de utilizat, care sunt similare cu pariurile Deluxe gratuite în uz. Când este aplicat, dacă clientul câștigă pariul, acesta va obține doar profitul net din pariu, spre deosebire de suma totală văzută la pariurile Deluxe gratuite. Ambele pariuri gratuite pot fi folosite o singură dată.

Betano oferă, de asemenea, bonusuri în numerar, bonusuri de pariuri sportive și bonusuri la sloturi. Bonusurile în numerar pot fi creditate direct în contul de utilizator, iar dacă sunt acceptate în cele 30 de zile de disponibilitate nu expiră o dată în cont. Bonusurile pentru pariuri sportive și Bonusurile pentru sloturi respectă aceleași reguli ca și omologii lor cu primul depozit, utilizatorii trebuind să parieze de 5 ori suma bonusului cu casele de pariuri sportive și de 20 ori suma bonusului cu sloturile.

Serviciu de suport

Serviciu de suport

Clienții pot conversa prin chat online sau prin e-mail pentru asistență direct de pe site. Când se alătură chatului live, utilizatorilor li se arată câte persoane sunt înaintea lor în coadă, apoi așteaptă până când sunt contactați de un membru al echipei Betano. Pentru a primi răspuns la întrebări, trebuie să aveți deja un cont. Deși nu trebuie verificat. Utilizatorii pot solicita și un Call Back de la Betano, unde vor fi chemați de un reprezentant pentru a-și rezolva problema.

Chatul live Betano nu oferă ajutor imediat, așa cum o fac multe alte chat-uri live. Răspunsul prin e-mail la orice întrebare serioasă ar dura probabil și mai mult, așa că orice problemă nu va fi rezolvată imediat.

Înregistrare

Utilizatorii se pot înregistra numai dacă locuiesc în prezent în Germania. Deci, dacă vă aflați în afara țării, nu vă puteți crea un cont. Pentru a-și verifica identitatea, utilizatorii trebuie să furnizeze dovada contului lor bancar prin Sofort și forma lor de plată, fie că este un cont PayPal sau cardul lor de credit/debit. La înregistrarea inițială, utilizatorii trebuie să furnizeze și adresa de domiciliu, care trebuie să fie situată în Germania.

Clienții trebuie, de asemenea, să încarce o formă de identificare, cum ar fi o carte de identitate sau pașaport, ca o imagine color în contul lor. De asemenea, trebuie să încarce dovada adresei, cum ar fi o factură de telefon mobil sau alte documente oficiale.

Informatie financiara

Betano acceptă plăți în euro din diverse programe de plată online precum Klarna și PayPal, sau direct prin cardurile utilizatorilor. Utilizatorii pot seta o sumă maximă de bani pe care o pot cheltui într-o zi, săptămână, lună sau an pentru a promova practici responsabile de jocuri de noroc. Deși par să nu existe pariuri minime specifice permise, utilizatorii pot paria maxim 10.000 de euro per pariu.

Știri relevante