Menu

Fotbalul este regele ofertei Total Bet

Fotbalul este regele ofertei Total Bet

Sunt de baza, dar o optiune pe care am gasit-o este abilitatea de a salta intre cartea de sport recent proiectata si vechea lor carte de sport „clasica”. Puteti utiliza oricare va place cel mai mult.

Veti avea, de asemenea, optiunea de a paria pe cote zecimale, americane si fractionale.

Un alt lucru pe care l-am considerat interesant a fost optiunea de a selecta in prealabil „miza implicita”. De exemplu, daca spuneti ca pariul dvs. implicit este 10 RON, asta va fi introdus automat
ori de cate ori mergeti sa trimiteti pariul.

Nu va va economisi o gramada de timp, dar este o caracteristica ingrijita care va rezolva un inconvenient minor.
Cartea de sport este in regula.

Mi-as dori ca Total Bet sa ofere un stream live. Asta ar face o diferenta destul de mare.

Am citit si de la experti ca Total Bet este mai mult sau mai putin potrivit pentru jucatorii cu buget. Aceasta se bazeaza pe limitele lor mai mici, bonusuri si participarea generala la manualul de sport.

Acestea fiind spuse, alti experti spun ca au recuzite si futures soft (de divertisment). Si asta cu un pic de efort Googling, puteti face un plus de 500 ron sau mai mult pe an.

Acelasi expert a continuat sa spuna ca viitorul NBA este + EV si ca, cu un pic de efort, puteti gasi cateva oportunitati de pariuri care pariaza pops NFL la Total Bet si 5Dimes.

Deci, ca toate cartile sportive, exista unele argumente pro si contra.

In general, cred ca noua lor carte de sport este curata, bine proiectata si usor de utilizat. Acestea acopera o multime de sporturi si au cateva caracteristici ingrijite care sa ajute la parierea aici mai usoara si mai distractiva.

Cred ca majoritatea pariorilor sportivi vor fi multumiti de un cont aici.

Nu m-as deranja sa ma inscriu aici daca vrei sa joci poker. Nu ma pot gandi la ceva mai frustrant decat sa incerc sa gasesc un joc care ruleaza atunci cand exista doar cateva sute de jucatori
intreaga retea la un moment dat.

Asta nu inseamna ca cartea lor de sport sau cazinoul este perfect – pentru ca nu. Total Bet-urile, in ansamblu, pot aduce unele imbunatatiri, cum ar fi cu limitele de incasare a banilor sau jocurile de bonus.

Totusi, in general, atunci cand aveti in vedere reputatia lor coplesitoare de pozitiva in aceasta industrie si cat timp au fost aici relativ liber de orice (mai) inselatorii, aceste lucruri sunt destul de usor de facut
trece cu vederea.

Linia de jos – sariti Total Bet daca tot ce doriti sa jucati este poker. Insa ar trebui sa va ganditi puternic la crearea unui cont aici daca doriti sa pariati sporturi si / sau sa jucati jocuri de cazino.

Știri relevante