Frog Story o poveste plina de rotiri si sus-spinuri

Frog Story o poveste plina de rotiri si sus-spinuri

Jocul de sloturi Frog Story poate fi gasit la cazinourile care ofera software EGT. EGT sunt in primul rand un producator de terminale de sloturi offline, dar s-au mutat recent pe piata online. Ca un EGT standard, nu publicati informatiile RTP / House Edge pentru jocurile lor cu sloturi in fisierul de ajutor al jocului sau in tabelele de plata. Cu toate acestea, ca parte a cerintelor de licenta UKGC, multi operatori autorizati UKGC au inceput sa publice aceste informatii pentru toate jocurile lor. Ca atare, putem spune de pe site-ul Jetbull ca House Edge of Frog Story este de 4,13%.

Saruta broasca si gaseste-ti printul. Frog Story este un joc cu 5 role cu 20 de linii de plata si puteti paria pana la 20 de monede pe fiecare linie de plata. Simbolul „Printul broastei” este salbatic, apare doar pe rolele 2, 3 si 4 si se extinde pentru a acoperi orice tambur pe care aterizeaza.

Exista doua caracteristici bonus atunci cand joci Frog Story. Prima caracteristica bonus este activa la fiecare rotire. De fiecare data cand primiti o combinatie castigatoare, dupa ce castigul a fost platit, simbolurile care au contribuit la castig vor fi eliminate din role, permitand simbolurilor de mai sus sa cada in jos si simboluri noi pentru a umple spatiile din partea de sus a rolelor. Acest proces se repeta pana cand nu sunt create noi victorii. Fiecare castig succesiv multiplicatorul aplicat castigului creste cu 1. Simbolul Frog Price Wild se extinde doar pentru a acoperi rolele de pe rotatia initiala, ceea ce inseamna ca, daca dupa eliminarea combinatiilor castigatoare, exista inca simboluri Frog Prince Wild, acestea nu se extind la acopera din nou tamburul.

A doua caracteristica bonus este activata aleatoriu la sfarsitul oricarei runde de joc. Cand se intampla acest lucru, veti fi dus la un nou ecran cu 12 carti cu fata in jos. Selectati cartile pe rand pentru a dezvalui unul dintre cele 4 simboluri de costum. Cand ati dezvaluit 3 simboluri de costum potrivite, runda bonus se termina si vi se acorda jackpotul progresiv asociat cu acel cost de carti.

Frog Story ofera sansa de a juca pentru un Jackpot progresiv la ceea ce este de fapt un House Edge destul de rezonabil. Chiar daca singura alta caracteristica bonus este disponibila in mod obisnuit in alta parte, aceasta este o valoare destul de buna pentru bani. Cu toate acestea, puteti obtine aceleasi caracteristici si jackpoturi progresive pentru mai putin, daca sunteti inteligent in ceea ce priveste selectia dvs. de jocuri EGT.

Știri relevante