Fructele de padure au controlul castigului in Berryburst Max

Fructele de padure au controlul castigului in Berryburst Max

Astazi NetEnt a lansat un nou slot video numit Berryburst Max. Berryburst Max este un nou slot video tematic fructat, cu o rata RTP de 96,23%. Jocul ofera in total 5 role si 3 randuri. Jocul nu are o anumita suma de linii de plata, deoarece plateste pe baza mecanismului Cluster Pays. In plus fata de acest Berryburst este, de asemenea, special din cauza altceva.

Noul slot video Berryburst este primul joc NetEnt care va fi lansat intr-o noua versiune speciala MAX. Ce inseamna asta? Jocul este mai volatil, ceea ce inseamna ca vei putea sa castigi castiguri mai mari atunci cand vei avea noroc. Si acesta nu va fi singurul joc MAX ™, NetEnt va lansa probabil fiecare joc nou intr-o versiune obisnuita si intr-o versiune MAX ™ mai volatila. Sunteti gata sa aflati mai multe despre slotul video Berryburst Max?

Noul slot video Berryburst ofera un RTP de 96,23%. Acest joc este primul slot NetEnt lansat intr-o versiune MAX ™. Acest lucru inseamna ca jocul poate oferi castiguri mai mari, atunci va asteptati in mod normal de la un slot NetEnt. Berryburst Max plateste conform Mecanicului Cluster Pays, colecteaza 5 din aceleasi simboluri pentru a crea un castig. In timpul jocului poti castiga mare cu Wilds, Wilds Expanding si Re-Spins.

Desi slotul video Berryburst Max este proiectat pentru rolele mari, jocul poate fi jucat de la 0,10 € pe rotire. Acest lucru face jocul foarte potrivit si pentru jucatorii obisnuiti. Jucatorii care vor sa parieze mai mult pot schimba nivelul pariului sau valoarea monedei. Cu un total de 10 niveluri de pariere si o valoare a monedei de pana la 2 €, – Berryburst Max ofera un pariu maxim de 200 €, pe rotire. Acest lucru face ca Berryburst Max sa fie un joc perfect pentru persoanele care doresc sa parieze!

Sunteti gata sa incercati slotul video Berryburst sau slotul video Berry Max? Apoi, inscrieti-va contul gratuit la unul dintre cazinourile din tabelul de mai jos! Toate aceste cazinouri ofera sloturi NetEnt si slotul Berryburst incepand cu sfarsitul lunii august 2018. In plus, toate cazinourile sunt testate de echipa noastra si sunt marcate sigure si fiabile. Cand va deschideti contul gratuit astazi, veti putea, de asemenea, sa colectati cateva oferte de bun venit generoase. Vrei sa afli mai multe despre un anumit cazinou? Apoi cititi recenzia noastra despre cazinou inainte de a va inscrie!

In ceea ce priveste noua linie de produse MAX ™, nu sunt sigur daca acest lucru va fi suficient pentru ca NetEnt sa depaseasca concurenta. De ce? Jocul MAX ™ nu ofera cu adevarat ceva unic in comparatie cu alte sloturi foarte volatile ca acestea de la Big Time Gaming. Dar cine stie, poate ca rolele mari vor reveni la NetEnt cu aceasta noua linie de produse.

Știri relevante