Fruit Shop prinde cele mai frumoase linii cu fructe

Slot magazin de fructe este un slot video cu fructe colorate, care a fost proiectat cu flexibilitate pentru a capacita atat jucatori noi si vechi. Designul acestui joc online de sloturi este simplu, dar plin de culoare, atragand jucatorii sa joace. Daca ati jucat jocul mobil pentru fructe, atunci cu siguranta va va placea „Fruit Shop”. Simplu de inteles si de jucat, caracteristica speciala a acestui joc este bonusul „Spins gratuit”. Cinci fructe pe tamburi, adica. ciresele, prunele, lamaile, portocalele si pepene verde pot activa 1,2 sau 5 rotiri gratuite. Este foarte grozav, nu-i asa?

Fruit Shop Slot este un nou slot video de la NetEnt care are 5 role si 15 linii de plata. Jocul este disponibil pentru toate tipurile de dispozitive desktop, laptop si dispozitive mobile. Slotul are valori de moneda cuprinse intre 15 pence si 150 lire sterline, care pot fi pariate pe un spin. Simbolurile cu valoare scazuta din Slot Shop Fruit sunt 10, J, K, Q si A, in timp ce simbolurile cu valoare ridicata sunt fructele: un pepene verde, o portocala, o lamaie, o pruna si o ciresa. Logo-ul magazinului de fructe este simbolul salbatic al jocului care ofera si un multiplicator 2X. Daca va place sa jucati jocuri de cazino pentru recompensa mai mult decat distractie, veti gasi doua caracteristici bonus. Unul, jocul are o caracteristica de rotire gratuita, care poate fi activata frecvent. Jocul are, de asemenea, o caracteristica jackpot, care este fixa ​​si in valoare de 2000 de monede.

Daca va place functia de rotiri gratuite in sloturile video, atunci acest joc este doar pentru dvs. Rotirile gratuite sunt activate de fiecare simbol de fructe din joc. 2,3,4 sau 5 visine oriunde pe mulinele vor castiga 1,1,2 si 5 rotiri in plus. Toate celelalte fructe vor da 1,2 sau 5 rotiri suplimentare la aterizarea 3, 4 sau 5 oriunde pe tamburi.

Designul slotului este foarte prietenos pentru jucatori. Acest lucru inseamna ca jocul este simplu de a-i capacita pe noii jucatori. Functia bonus este functia „Rotiri gratuite”, care poate fi declansata frecvent. Aceasta caracteristica poate multiplica suma pariului cu un factor de 630.

Functia jackpot este declansata de simbolul Logo Shop, care este salbatic. Tot ce ai nevoie este sa aterizezi cinci dintre aceste functii pe orice linie de plata activa. Jackpotul valoreaza 2000 de monede. Pastreaza-ti pariurile la maximum si pariaza pe numarul maxim de monede pentru a culege din aceasta functie.

Știri relevante