Menu

Functii speciale la casele de pariuri online

Functii speciale la casele de pariuri online

Pariu maxim / plata – Bookies-urile folosesc pariuri crescute pentru a atrage si pastra clientii. Acestea sunt grozave la impingerea sanselor in favoarea ta, dar sunt destul de des limitate. Multe oferte vor avea fie o miza maxima, fie o suma de plata maxima, asa ca asigurati-va ca cititi aceste conditii in avans.

Cash Out si functii – Unele pariuri imbunatatite nu se vor califica pentru alte caracteristici, o promotie cu o rezervare. De exemplu, Cash Out nu este uneori disponibil pentru anumite oferte de pariu sau este posibil ca pariul sa nu se califice pentru alte promotii de pariu gratuite sau bonusuri de reincarcare la care puteti fi inscrisi. Pariurile gratuite pot fi restrictionate, ceea ce inseamna ca nu le puteti folosi combinatie cu o promovare imbunatatita a cotelor.

Promisiuni si potrivire a preturilor – Nu uitati pentru aceste tipuri de pariuri, bookie-ul promite sau se potriveste cu un pret dintr-o lista de alte rezervari mari, dar nu toate acestea sunt case de pariuri. Doar pentru ca primiti o promisiune de pret sau o potrivire de pret de la o casa de pariuri nu inseamna ca nu exista cote mai bune inca disponibile. Verificati serviciile de comparare a cotelor inainte de a prelua oferta.

Expediere pentru minime – Multe dintre aceste oferte vor avea sume minime necesare pentru a activa tranzactia, aveti grija de acestea pentru a va asigura ca va aflati in limite.

Miza maxima / Castigari – Multe dintre aceste oferte sunt capturi principale, ca rezervarile vor avea un cost sau o pierdere, de aceea miza dvs. calificativa (sau castigurile) sunt de obicei limitate. Daca oferta imbunatatita plateste pe o miza de pana la 25 de lire sterline, de exemplu, orice miza suplimentara va fi achitata la pretul initial de cote. Daca doriti sa pariati un pariu de 1000 de lire sterline in aceste conditii, veti fi mai bine sa gasiti cote brute mai bune decat o crestere a preturilor in acea situatie.

Pariuri gratuite, bonusuri si numerar – Nu toate castigurile imbunatatite sunt platite in numerar. Unele oferte vor plati toate castigurile in numerar retractabil. Altii vor plati cota originala in numerar si apoi castigurile imbunatatite ca un pariu gratuit sau bonus cash.

Știri relevante