Menu

Gaming1 compania care se ocupa de sloturi dedicate

Gaming1 compania care se ocupa de sloturi dedicate

Gaming1 este un dezvoltator de software de cazinou online care se concentreaza pe utilizarea tehnologiei superioare pentru a oferi experiente interactive. Infiintat pentru prima data in 2014 in Malta, software-ul poate fi considerat unul dintre cei mai tineri care a iesit din industrie recent. In ultimii trei ani, firma a reusit sa obtina o reputatie profesionala, care este uneori comparata cu numele mari din industrie. Selectia de jocuri Gaming1 si jocurile de cazinou / carti sunt originale, elegante si interesante. Sloturile video sunt cel mai mare aspect al acestui software. Desi, jocurile de masa si carti oferite sunt la fel de ispititoare ca sloturile. Gaming1 va fi gasit in cazinourile care ofera in principal mai multi furnizori de software.

Gaming1 este initial o companie belgiana, dar este in crestere in si in afara Europei. Pentru Gaming1 totul a inceput ca Circus in Belgia, cu cateva sali de jocuri si terenuri de bowling.

Intre timp, Gaming1 a devenit o companie care activeaza atat online, cat si bazata pe teren. Gaming1 face jocuri de casino online, sloturi, ofera o platforma de etichete albe si ruleaza, de asemenea, cateva cazinouri proprii.

Motto-ul lui Gaming1 este de a face o multime de lucruri la jumatate decat de a face cateva lucruri bine.

Gaming1 creeaza atat sloturi terestre cat si sloturi online. Totul a inceput cu jocurile cu zaruri care sunt atat de populare in Belgia. Un joc de zaruri este o combinatie intre un slot machine si un joc de zaruri. Deoarece se incadreaza exact in legislatia belgiana destul de complicata, vedeti aceste jocuri cu zaruri in toata Belgia. Atat in ​​cafenea, cat si in sala de jocuri de noroc sau cazinoul online. Luati-l sau nu, Quatert Million Slot si Crack the Safe sunt populare, deoarece se bazeaza pe programe de televiziune.

Dupa aceea, Gaming1 s-a concentrat si pe sloturi asa cum le stim. Datorita unei tranzactii pe care Gaming1 a facut-o cu NYX, vedem ca sloturile apar in tot mai multe cazinouri. In general, acestea sunt sloturi cu o variatie oarecum mai mare. Procentul de plata este de obicei intre 95,5 si 96,7%.

Pe langa jocurile cu zaruri si sloturi, Gaming1 dezvolta si alte tipuri de jocuri de cazino. De exemplu, exista o serie de masini de ruleta. Urmarind din Book of Ra Roulette, Gaming a lansat 1 Roulette Deal sau fara Deal, bazat pe propria slot sau Deal Machine. Exista, de asemenea, ruleta verticala.

Exista, de asemenea, patru masini diferite de Blackjack multi-manuale. Exista, de asemenea, un joc popular cu zarurile franceza-portugheza cu Banca Francesa.

Știri relevante