Genius of Leonardo cand unim toate oprele sale la slot

Este interesant cand te poti apropia de realizarile lui Leonardo da Vinci. Acest joc este o sansa de a-si experimenta maretia in jocul liber, de a-si aminti care sunt inventiile sale. El nu a pictat multe imagini, dar Mona Lisa este renumita in intreaga lume si este unul dintre simbolurile importante ale acestui slot machine. Veti vedea, de asemenea, cateva dintre numeroasele inventii pentru care trebuie sa-i multumim lui Leonardo. Vor veni si online ca simboluri in joc. Rolele vor fi asezate pe fundalul unei frumoase zone rurale. Acesta este tara natala a lui Leonardo, Italia. Dealurile verzi, copacii, un rau si un oras din departare, unde puteti vedea conturul unei catedrale, va vor ajuta sa va imaginati in vremurile lui Leonardo si in tara sa, sa simtiti spiritul care l-a determinat sa-si foloseasca geniu in folosul oamenilor.

Vom discuta despre simbolurile care vor arata toate capacitatile lui Leonardo si va vor recompensa pentru victorii, cu animatii si melodii vesele. Acesta este un adevarat joc gratuit Slot Vegas! Veti vedea o schita importanta, simbolul operei lui Leonardo, un desen al unui om in interiorul unui cerc, cu proportii perfecte. Acesta va fi Wild pentru joc. Acesta va inlocui simbolurile si va ajuta in acest fel la formarea de noi combinatii castigatoare. Dupa cum am mentionat, Mona Lisa este un alt simbol principal. Pictura aceea va fi Scatter. Il puteti vedea pe rolele 2, 3 si 4. Apoi va activa o functie de rotiri gratuite. Numarul de rotiri poate fi intre 5 si 50.

Acum a sosit timpul sa exploram simbolurile care prezinta inventiile lui Leonardo, plus lucrarile sale artistice. Printre acestea se numara un tanc, un automobil, unele nave de zbor, o aripa, o barca mecanica, toate acestea exprimand dorinta lui Leonardo de a face oamenii mai capabili sa se miste rapid si sa foloseasca masini pentru a le facilita munca. Vor exista si cateva simboluri de poker, cu un design foarte rafinat. Va fi interesant sa vezi ca aceste inventii ma rasplatesc cu victorii pentru 3 pana la 5 simboluri identice. Platile castigate vor fi modeste, dar puteti continua si explora cateva modalitati de a obtine victorii foarte semnificative, datorita norocului.

Incercati sa castigati castigurile de doua ori mai mari, folosind butonul Gamble si faceti cateva ghici. Trebuie sa ghiciti culoarea unei carti si, cu o ghicire corecta, veti obtine acea dublare a sumei castigate de dvs. Puteti incerca aceasta functie de mai multe ori, dar amintiti-va ca o presupunere gresita va va trimite toate victoriile si veti ramane fara ele.

Știri relevante