Menu

Gentingbet primul pariu plasat cu asigurare de 10 lire

GentingBet este una dintre cele mai bune case de pariuri online, care ofera o gama larga de optiuni de pariere. Acestea includ posibilitati de pariuri sportive, sloturi la cazino si jocuri live-dealer. Unele dintre caracteristicile acestei case de pariuri sunt optiunea de pariuri sportive live si cash out. Aflati mai multe in analiza noastra si aruncati o privire asupra optiunilor de plata disponibile.

Interfata paginii web – machete si meniuri

In general, site-ul web arata elegant datorita schemei de culori de alb, negru si rosu. Aspectul si meniurile sale sunt bine proiectate si usor de navigat. Legaturile rapide care pot fi gasite pe pagina principala ii ajuta pe utilizatori sa aiba acces facil la cele mai vizitate zone ale site-ului. Programul GentingBet este sustinut de Playtech si nu este o surpriza faptul ca site-ul ar putea fi comparat cu alte platforme de pariuri online de top din lume.

Pariuri sportive

GentingBet ofera o gama larga de piete de pariuri la fiecare meci. Puncterii pot plasa un singur pariu pe una dintre pietele de pariuri sau pot combina multe dintre acestea pentru a obtine mai multe profituri. Iata câteva dintre sporturile si evenimentele pe care puteti alege sa pariati pe Genting Sports.

Evident, exista zeci de piete sportive disponibile pentru a paria in platforma. Tenisul, fotbalul si cursele de cai sunt cele mai populare, dar puteti avea sanse mai mari de a paria diferite de la snooker, baschet, baseball si handbal.

Pietele de pariuri

GentingBet ofera mai multe piete de pariuri sportive din care sa aleaga. Nu numai ca platforma ofera o varietate de optiuni, dar o multime de promotii sunt, de asemenea, oferite in timpul evenimentelor majore. Utilizatorii ar trebui sa se astepte, de asemenea, la o gama mare de cote disponibile zilnic.

Ce zici de cote?

Platforma are o lista impresionanta de piete sportive care se extind continuu de-a lungul anilor. Majoritatea pariurilor la aceasta selectie au cote nu mai mari de 4/1. Cu toate acestea, incep sa apara sanse mai mari pe unele site-uri de comparatie, in special in fotbal.

Oferte sportive

Genting pariu primul pariu de asigurare

Dupa ce ai creat un cont la GentingBet, vei primi o asigurare de 10 GBP la primul pariu. Pentru a profita de acest lucru, trebuie doar sa plasati pachetul initial de cel putin 10 GBP sau 10 € (mai mult de 2,0 sau mai multe sanse de seara). Daca nu câstigati, veti primi o asigurare de 10 GBP ca bonus bonus pentru Genting, iar pariul pe care l-ati facut va fi considerat gratuit. Acest bonus nu pare cel mai atractiv, dar este mai bun decât nimic.

Cele mai bune cote garantate pentru cursele din Marea Britanie si Irlanda

Puteti obtine cele mai bune sanse la cursele de cai de fiecare data când faceti un pariu pe cursele din Marea Britanie si Irlanda. Pentru mai multe sanse de câstig, asigurati-va ca plasati pariul in jurul orei 9:30 pm – 12:00 pm in ziua meciului propriu-zis. In cazul in care nu reusiti sa plasati pariul la timpul acordat, nu va veti califica pentru aceasta oferta. Mai mult decât atât, veti câstiga cote mai importante doar daca calul in care ati pariat pe câstig sau daca setati un pret de pornire mai substantial (SP).

Jucatorii care au plasat pariurile pe cele mai populare sporturi li se ofera multe promotii si oferte. Evenimentele sportive precum tenisul, fotbalul, cursele de cai si meciurile NFL sunt cele care au oferte generoase. Unele dintre aceste oferte sunt:

Inapoi mai multi bani – Plasati un pariu pe 5 echipe intr-un joc de fotbal, iar daca una dintre echipe v-a dat jos, veti primi banii inapoi si va fi considerat un pariu gratuit.

O rambursare a capului / mai putin – Plasati pariul pe o cursa de cai din Marea Britanie si, daca pierdeti peste un cap sau mai putin, veti primi o rambursare.

Știri relevante