Gestionarea banilor joaca rol important in strategia pe cai

Gestionarea banilor joaca rol important in strategia pe cai

Managementul banilor

Orice strategie castigatoare pe termen lung in cursele de cai trebuie sa includa managementul bankroll-ului, deoarece modul in care gestionati si controlati banii va determina cat timp veti ramane in lumea pariurilor de curse de cai.

Desi procesul de monitorizare a bankroll-ului pe masura ce mizati pe cai s-ar putea sa para mai degraba mai degraba mai degraba contabil decat mai degraba, nu doriti cu adevarat sa va abateti de la curs, deoarece este la fel de usor sa castigati bani pe cai pe cat ii pierdeti.

Acesta este motivul pentru care majoritatea pariorilor de curse de cai elaboreaza o strategie de gestionare a bankroll-ului inainte de a pune chiar primul lor pariu. Iata cateva dintre cele mai populare strategii pe care le folosesc:

  • Directionarea cailor cu preturi mai mici: atunci cand pariaza pe acei cai cu preturi scurte, unora dintre pariori le place sa creasca miza. Desi rentabilitatea acestor tipuri de pariuri ar putea fi redusa, astfel, economisirea acestora nu se prabuseste peste noapte. Aceasta strategie este adoptata, in cea mai mare parte, de acele pariori care au putini bani.
  • Directionarea cailor cu preturi mai mari: cu caii cu preturi mai mari apar riscuri mai mari, dar un profit profitabil. Pentru un parior care vrea sa castige bani mari, acesta este tipul de cal pe care doriti sa il vizati. Dar, astfel, va pune riscul in situatia in care nu aveti suficienti bani pentru a continua.
  • In fiecare directie: pentru unii pariori, este mai bine sa pariati „in fiecare directie” pentru a miza la nivel.

Gestionarea banilor joaca rol important in strategia pe cai

Nu va ganditi nici macar o secunda ca trebuie sa respectati intotdeauna sansele de a gasi un anumit site de case de pariuri. Departe de! In orice caz, ar trebui sa va alocati timp pentru a compara cotele tuturor celor mai bune site-uri de pariuri inainte de a lua o decizie cu privire la locul in care veti face selectia.

Amintiti-va, nu datorati nimic casei de pariuri, asa ca, daca aveti vreun avantaj pe care il puteti lua de la ei, ar trebui sa cautati sa profitati de el, cu conditia sa nu aiba un efect negativ asupra capacitatii dvs. de a va folosi contul cu ei pe termen lung.

Intr-o epoca in care pariorii pot acum paria pe cai din confortul telefoanelor lor mobile, poate fi tentant sa pariati pe cai odata ce ati observat ca oportunitatea este disponibila.

Nu vrei sa faci asta!

In vremurile de dinainte de tehnologia digitala, inainte de a putea paria pe cai, va trebui sa mergeti mai intai la cel mai apropiat magazin de case de pariuri. Cand ajungeti acolo, va trebui sa faceti multe cercetari sau prognoze pe calul disponibil inainte de a va pune banii pe linie. Chiar daca sunteti prea lenesi pentru a face, veti gasi intotdeauna un tip care si-a facut al lor, iar de la ei puteti lua indicii despre cea mai buna selectie de facut.

In aceasta epoca, insa, astfel de oportunitati sunt aproape inexistentiale. Pentru a compensa acest lucru, avem acum o serie de instrumente, materiale si continut disponibile pe internet pentru a ne ajuta sa luam decizii bune. Verificarea acestor materiale inainte de a paria pe orice cal este o nebunie.

Știri relevante