Menu

Gets bet are cel mai flexibil program la agentii

Gets bet are cel mai flexibil program la agentii

Programul Gets bet de pariu este situat in coltul din dreapta al ecranului chiar deasupra meniului albastru „Cashout”. Atata timp cat glisorul dvs. nu este liber de orice selectie, acesta va aparea doar ca un meniu derulant verde. Dupa ce ati adaugat una sau mai multe selectii, meniul derulant se va extinde si veti avea o vedere completa a biletului dvs. de pariu. In timp ce unii operatori includ toate pariurile in care optiunea de scoatere a numerarului este disponibila pe biletul principal de pariuri, gets bet fotbal utilizeaza un pachet de pariuri separat de incasare care va permite sa gestionati clar toate pariurile incasate in numerar, astfel incat sa puteti vedea exact unde si cand linia de salvare speciala este disponibila.

In coltul din stanga sus al ecranului la programul Gets bet, punterii pot folosi meniul „Repere de pariuri” care ofera acces simplu, cu un singur clic la unele dintre cele mai populare piete de pariuri de pe site. Chiar mai jos, lista completa a sporturilor disponibile este afisata la rubrica „Pariuri sportive”. Utilizand sagetile derulante afisate langa diferitele rubrici sportive, utilizatorii pot parcurge cu usurinta diferitele ligi si divizii si localiza piata de piata de pariuri dorita cu gets bet fotbal.

In sectiunea din mijlocul paginii de pornire, utilizatorii vor vedea fereastra in joc care afiseaza sansele actualelor programe live de la gets bet fotbal, precum si cele care vor fi disponibile pentru pariuri live in cursul zilei. Aici se afla unul dintre principalele dezavantaje ale platformei: absenta unui pariu in calendarul de joc. Cand pagina de pariuri in joc este in viziune completa, jucatorii au optiunea de a vedea toate programele aflate in prezent, precum si cele pentru urmatoarele trei ore. Cu toate acestea, in ceea ce priveste toate programele pentru restul zilei si pentru zilele urmatoare, utilizatorii sunt destul de lasati in intuneric de gets bet fotbal.

Fereastra separata pentru transmisia in direct pe programul Gets bet este unul dintre punctele de discutie mai pozitive ale site-ului desktop. Facand clic pe fila „Urmariti in direct” din bara de meniu din partea de sus a paginii de pornire, veti dezvalui o noua fereastra si le va oferi utilizatorilor optiunea de a alege intre fluxurile sportive live si evenimentele de curse din Romania.

Aceste ferestre ofera listele complete pentru oportunitatile de transmisie in direct pentru restul zilei si va ofera, de asemenea, sansa de a filtra programul si de a afisa doar informatii pentru sporturile dvs. preferate. Desi unii indicatori pot prefera sa aiba fereastra de transmisie in direct ca parte a paginii principale a desktop-ului decat intr-o fereastra separata, consideram ca acest sistem este o modalitate mult mai buna de a urmari toate oportunitatile de streaming in direct si de a calcula cel mai bine unde cel mai bun loc este sa faci pariul urmator.

Știri relevante