Menu

Gg combo superbet ce inseamna

Gg combo superbet ce inseamna

Ati vazut aceasta serie ciudata de articole pe site-urile caselor de pariuri de fotbal preferate, dar ce inseamna GG?

Ambele marcheaza este pe cat de simplu pare, piata se intreaba daca ambele echipe vor inscrie sau nu intr-un joc.

Spre deosebire de totalul de goluri intr-un rezultat de meci, GG se bazeaza pe fiecare echipa sa marcheze cel putin o data fiecare. Pot exista oricate goluri doriti in joc, atata timp cat niciuna dintre parti nu ramane fara gol.

Un egal 1-1 este la fel de bun ca un joc 4-3. Atata timp cat exista un gol marcat de fiecare echipa, un pariu GG va castiga. Cand pariezi pe ambele echipe pentru a castiga cu casele de pariuri online, va arata ceva ca cel din imagine (mai jos), doar cu o simpla optiune Da/Nu. Selectati DA.

Cum functioneaza tipul de pariu Ambele echipe de marcat (GG)?

Dupa cum am mentionat mai devreme, pariurile „ambele echipe care marcheaza” se bazeaza pe faptul ca niciuna dintre echipe nu ramane fara gol si, adesea, un meci poate fi plasat mai ideal pentru a castiga, avand in vedere modul in care se pot desfasura jocurile.

De exemplu, o echipa care conduce cu 1-0 spre sfarsitul jocului va atrage toata lumea inapoi pentru a proteja castigul. Singura echipa care are sanse sa marcheze este echipa care pierde, ceea ce inseamna ca un pariu GG este un strigat excelent, deoarece probabil vei vedea echipa castigatoare jucand pentru a-si proteja avantajul.

Cu toate acestea, un pariu de peste 2,5 goluri de meci plasat inainte de joc (adesea la aceeasi cota sau mai slaba decat un pariu GG) ar fi mort in apa. In plus, o derapaj a oricarei echipe poate lasa un gol, si in special in ligile inferioare, ceea ce se poate intampla adesea, ceea ce duce la echipele defavorizate sa inregistreze cel putin un gol pe meci.

Talonul de pariu prezentat mai sus a venit dintr-un joc in care Liverpool si Arsenal s-au jucat. Parea foarte probabil ca ambele echipe sa marcheze in joc. De fapt, in sezonul precedent, fiecare echipa nu reusise sa inscrie doar in 5% din jocurile lor.

Acest lucru ar fi un pont grozav de pariuri pe fotbal, deoarece rezultatul este foarte probabil.

Cum aleg un bun ambele echipe pentru a inscrie un pariu?

Acolo va vine in ajutor Superbet.

Un loc evident de inceput este sa ne uitam la procentele statisticilor Ambele echipe care vor marca – pentru ambele echipe.

O parte cu un procent mare de GG va insemna probabil ca echipa nu numai ca marcheaza mult, ci va ceda adesea si in timpul unui joc, ceea ce duce la o multime de posibile oportunitati GG.

Ce alte statistici ar trebui sa verific?

Incercati sa faceti o copie de rezerva a pariurilor GG pe care le aveti in vedere verificand alte statistici. Verificati lucruri precum statisticile „Esuat la scor” si „Foaie curata” pentru fiecare echipa. Daca o echipa are o statistica „Esuat sa inscrie” si „Foaie curata” scazuta, ea este candidatii principali pentru un pariu GG.

Utilizarea acestor statistici in combinatie cu metrica GG va va permite sa faceti pariuri mai informate pe fotbal.

Ambele echipe vor inscrie pariuri combinate

Piata GG poate veni adesea cu ceea ce se numeste „pariu combinat” sau „pariu acumulator”, unde GG este asociat cu un alt pariu pentru a incerca sa creasca cotele.

Cea mai simpla dintre aceste piete secundare este reducerea intervalului de timp pentru ca pariurile GG sa ajunga la doar jumatate. Acestea vor oferi adesea cote mult mai bune, dar sunt o piata putin mai riscanta. Ar trebui sa folosesc sfaturi si piete GG?

Absolut, sunt o piata foarte exploatabila, in special cu statisticile oferite aici la Superbet. Fiti constienti de faptul ca un pariu se va incheia adesea la fluierul final al timpului standard al jocului; cu exceptia cazului in care este specificat in pariul dvs., timpul suplimentar nu conteaza.

Aici, la Superbet, avem o multime de statistici care va pot ajuta sa decideti daca merita sa sustineti un pariu GG. Combinand-o cu celelalte statistici ale noastre privind victorii/infrangeri si totalul de goluri ale meciului, cu siguranta exista profit de facut.

Luati in considerare pentru inceput sa incercati diferite pariuri, fie pe hartie, fie cu mize mici. Cand va simtiti confortabil, puteti creste miza si puteti incepe sa obtineti un profit serios pe pietele Ambele echipe pentru a inscrie.

Știri relevante