Ghid pentru apelarea serviciului de suport

Din cauza posibilelor probleme tehnice sau de orice alta natura care ar putea sa apara, atunci cand intrati pe site-ul Casei de pariuri. ro, va trebui sa luati legatura cu serviciul de relatii cu clientii.

Exista mai multe posibilitati de a intra in contact cu cineva din stafful Casei de pariuri, daca intampinati probleme:

-Casei de pariuri Live Chat-unde puteti discuta in limba romana cu un operator. In schimb, nu este mentionat un program de functionare, dar, totusi, acest  serviciu este disponibil dimineata si pana seara la ore destul de inaintate. Pentru a accesa acest serviciu, dati pe click pe o iconita situata in partea dreapta sus a site-ului. Aceasta metoda combina avantajul comunicarii in timp real cu cel al corespondentei in scris.

-mai puteti lua legatura prin intermediul Whattsup, la numarul de telefon 0725 154 154. Acest serviciu este exclusiv destinat chatului, lucru care inseamna ca operatorul va raspunde in scris.

-puteti lua legatura cu cineva din stafful Superbat prin mail:adresa de mail este suport@casadepariuri. ro si veti primi un raspuns in cateva ore, indiferent de solicitarea pe care o aveti.

-suportul  telefonic este inca o alta modalitate de a contacta Casei de pariuri si un oprator va va raspunde la orice ora din zi sau din noapte la numarul de telefon 1226. Aceasta se poate spune ca este metoda ideala de a intra in contact cu un operator de la Casei de pariuri, indiferent de ora la care faceti apelul.

Cu alte cuvinte, puteti lua legatura cu cineva de la Casei de pariuri prin multe metode, la orice ora din zi sau din noapte, lucru care constituie un avantaj pentru agentie. Ce se mai poate spune despre contactul prin telefon  este ca raspunsurile nu sunt la fel de robotice ca la alte agentii, dar, in cazul unor probleme tehnice sau a unor buguri, dureaza destul de mult pana operatorul va intelege exact despre ce problema este vorba.

In meniul secundar al site-ului se afla optiunea “ajutor”, unde veti gasi mai multe informatii despre serviciul de relatii cu clientii. Tot aici se gaseste si o lista cu cele mai frecvente intrebari si raspunsurile la acestea.

Știri relevante