Gladiator jackpot un slot standard pentru toate casinourile

Gladiator Jackpot ar putea parea familiar daca ati jucat jocul standard Gladiator de la Playtech. Asta pentru ca este exact acelasi joc, dar ofera o oportunitate suplimentara de jackpot progresiv. Jucatorii vor gasi in continuare simboluri remarcabile care prezinta actorii din filmul original Gladiator, care apar pe 5 role si combinatii perfecte cu 25 de linii de plata. Jocul are multe de oferit atat in ​​plati, cat si in functii bonus. Panoul de optiuni de sub role este usor de utilizat si ofera multe sume de pariu pentru a creste platile si oportunitatile progresive sau pentru a micsora suma pariului. Jucatorii vor gasi 2 jocuri bonus, rotiri gratuite, jocuri wild si scatter pentru a recompensa mai mult, iar jocul este disponibil pe mobil atat pentru smartphone-urile si tabletele mobile Apple, cat si pentru cele Android.

Gladiator Jackpot este la fel de impresionant ca jocul standard, dar se pare ca primeste cateva puncte, deoarece este inclus un jackpot progresiv. Multi dintre voi s-ar putea sa va intrebati de ce dezvoltatorul a lansat 2 din aceleasi jocuri, in loc sa creeze doar un joc cu caracteristici si jackpot-uri. Cu jocul non-progresiv, s-ar putea sa constatati ca platile sunt mai usor de obtinut si recompenseaza caracteristicile bonus mai frecvent, in timp ce acest joc va recompensa in continuare acele caracteristici si plati, dar include si un jackpot masiv. Ar putea fi o optiune inutila pentru unii, dar a avea optiuni suplimentare nu este niciodata un lucru rau.

Simbolurile salbatice apar ca masca gladiatorului si vor oferi mai multe combinatii reflectand alte simboluri in pozitia sa. Acest lucru permite mai multe combinatii, deoarece masca poate permite oportunitati mult mai mari la fiecare rotire, apare pe rolele 2, 3 sau 4. Simbolul poate declansa si un joc bonus atunci cand este prezentat pe toate cele trei role, ceea ce va avea ca rezultat si combinatii impresionante care sunt recompensat inainte de caracteristica. Simbolul va include un mini bonus in care jucatorii pot alege dintre 9 masti. Fiecare dintre ele are recompense instantanee si variaza de la scazut la mare, in functie de culoarea mastii.

Caracteristica bonus principala este declansata odata ce apar cel putin 3 simboluri scatter. Acestea reprezinta Colosseumul pe toate rolele si pot aparea oriunde. Aceasta va activa inca un joc bonus in care jucatorii isi pot alege caracteristicile de rotire gratuita. Apar patru coloane dintre care jucatorii pot alege, incepand din partea de jos. Mai intai, veti dezvalui cateva rotiri gratuite, apoi multiplicatorul. Jucatorii vor putea alege apoi simboluri speciale suplimentare, care includ imprastieri si wild-uri suplimentare.

Gladiator Jackpot este un joc impresionant, la fel ca jocul standard. Progresivul este un plus fantastic, dar oarecum dezamagitor, deoarece este singura parte suplimentara a jocului. Cu toate acestea, dupa cum sa mentionat, optiunea este disponibila, ceea ce va permite sa va bucurati de jocul Gladiator exact asa cum doriti.

Știri relevante