Menu

Go bet un nou operator de pariuri la noi

Go bet un nou operator de pariuri la noi
Go Bet a fost înfiinţat în România în 2016, de către antreprenorii Jochen Dickinger şi Franz Ömer. Cu o abordare la nivel european, compania are acum un număr de aproximativ 4,6 milioane de clienţi.

Go Bet este nou pe piaţă de pariuri de la noi

Pariul la domiciliu oferă o gamă cuprinzătoare de servicii de pariere, cu accentul foarte mare pe pariurile sportive, deşi unele jocuri de cazino online sunt disponibile şi pe site-ul Go Bet. Licenţiată de Comisia de Gambling din Marea Britanie, compania are birouri în Germania, Austria, Malta şi Gibraltar.

Această recenzie a pariurilor sportive a constatat că pariul la domiciliu oferă jucătorilor o valoare bună. Site-ul este bine conceput şi simplu de utilizat. Pe lângă această, este uşor să contactaţi serviciile pentru clienţi şi există o gamă bună de metode de plată oferite. Pieţele sunt abundente şi sunt disponibile într-o gamă masivă de sporturi şi alte domenii, cum ar fi politica şi ştiinţă.

Este Go Betin siguranţă? Securitatea în loc indică faptul că este. Deşi nu există o aplicaţie de pariuri mobile disponibilă pentru fanii aplicaţiilor de pariuri, o aplicaţie utilă care detaliază locurile unde se desfăşoară evenimente sportive este oferită clienţilor. O versiune mobilă a site-ului este de asemenea disponibilă pentru clienţii britanici. În ceea ce priveşte cele mai bune oferte de pariuri gratuite disponibile, pariul la domiciliu nu oferă sporuri sau bonusuri promoţionale, dar calitatea serviciilor complete este mai mult decât compensează acest lucru.

Ce aduce nou Go Bet pentru pariori

Acest bookmaker este foarte recomandat de această recenzie a pariurilor sportive, cu pieţele sale live şi în joc un punct forţe. Gama de sporturi acoperite este un alt domeniu de calitate reală, iar punterii sunt bine serviţi la Go Bet într-o gamă largă de moduri.

Nu există nici un bonus de pariuri la domiciliu disponibil pentru clienţii noi sau, într-adevăr, pentru clienţii de pariuri sportive la Go Bet. Singurul bonus actual disponibil pentru oricine de pe site este un bonus de bun venit pentru secţiunea de cazinouri online a site-ului. Acest lucru este oarecum dezamăgitor, iar ratingul pariurilor la domiciliu în acest sens nu poate fi foarte mare.

Multe case de pariuri vor atrage clienţii noi cu bonusuri de pariuri sportive, adesea constând în pariuri gratuite sau un depozit potrivit. Faptul că Go Be tnu oferă acest tip de bonus poate sugera că există alte funcţii pe site care pot fi considerate bonus, precum tipul de pariuri suplimentare şi informaţii sportive furnizate de alte companii pe blogul lor. Sau pagini de ştiri. Din păcate, nu este cazul. Go Betse bazează pur pe puterea produselor sale pentru a atrage şi păstra clienţii.

Știri relevante