Go bet un nou operator de pariuri la noi

Go Bet a fost infiintat in Romania in 2016, de catre antreprenorii Jochen Dickinger si Franz Ömer. Cu o abordare la nivel european, compania are acum un numar de aproximativ 4,6 milioane de clienti.

Pariul la domiciliu ofera o gama cuprinzatoare de servicii de pariere, cu accentul foarte mare pe pariurile sportive, desi unele jocuri de cazino online sunt disponibile si pe site-ul Go Bet. Licentiata de Comisia de Gambling din Marea Britanie, compania are birouri in Germania, Austria, Malta si Gibraltar.

Aceasta recenzie a pariurilor sportive a constatat ca pariul la domiciliu ofera jucatorilor o valoare buna. Site-ul este bine conceput si simplu de utilizat. Pe lânga aceasta, este usor sa contactati serviciile pentru clienti si exista o gama buna de metode de plata oferite. Pietele sunt abundente si sunt disponibile intr-o gama masiva de sporturi si alte domenii, cum ar fi politica si stiinta.

Este Go Betin siguranta? Securitatea in loc indica faptul ca este. Desi nu exista o aplicatie de pariuri mobile disponibila pentru fanii aplicatiilor de pariuri, o aplicatie utila care detaliaza locurile unde se desfasoara evenimente sportive este oferita clientilor. O versiune mobila a site-ului este de asemenea disponibila pentru clientii britanici. In ceea ce priveste cele mai bune oferte de pariuri gratuite disponibile, pariul la domiciliu nu ofera sporuri sau bonusuri promotionale, dar calitatea serviciilor complete este mai mult decât compenseaza acest lucru.

Acest bookmaker este foarte recomandat de aceasta recenzie a pariurilor sportive, cu pietele sale live si in joc un punct forte. Gama de sporturi acoperite este un alt domeniu de calitate reala, iar punterii sunt bine serviti la Go Bet intr-o gama larga de moduri.

Nu exista nici un bonus de pariuri la domiciliu disponibil pentru clientii noi sau, intr-adevar, pentru clientii de pariuri sportive la Go Bet. Singurul bonus actual disponibil pentru oricine de pe site este un bonus de bun venit pentru sectiunea de cazinouri online a site-ului. Acest lucru este oarecum dezamagitor, iar ratingul pariurilor la domiciliu in acest sens nu poate fi foarte mare.

Multe case de pariuri vor atrage clientii noi cu bonusuri de pariuri sportive, adesea constând in pariuri gratuite sau un depozit potrivit. Faptul ca Go Be tnu ofera acest tip de bonus poate sugera ca exista alte functii pe site care pot fi considerate bonus, precum tipul de pariuri suplimentare si informatii sportive furnizate de alte companii pe blogul lor. sau pagini de stiri. Din pacate, nu este cazul. Go Betse bazeaza pur pe puterea produselor sale pentru a atrage si pastra clientii.

Știri relevante