Gold Money Frog aurul face totul in acest slot

Gold Money Frog aurul face totul in acest slot

Jocurile slot cu tematica asiatica par sa nu se demodeze niciodata, motiv pentru care NetEnt ne-a oferit Gold Money Frog. Este un slot cu 5 role, cu 3 randuri si 25 de modalitati prin care jucatorul poate obtine un combo castigator. Tema in sine este comuna, dar jucatorii vor fi impresionati de design. Caracteristici excelente si cateva plati impresionante sunt ceea ce ar trebui sa ne asteptam.

Tema asiatica se afla in primele trei teme utilizate la realizarea jocurilor slot. Fiind unul dintre furnizorii de top NetEnt stie cum sa faca o tema comuna interesanta de vazut. S-au intrecut in realizarea acestui joc si au reusit sa ne ofere ceva unic.

Fundalul arata frumos, cu multe flori de lotus peste tot. Exista, de asemenea, o imensa cladire traditionala care contribuie la tema. Soarele apune, asa ca cerul are un violet frumos. Designul este mai mult pe partea draguta, dar picteaza frumos un peisaj clasic asiatic. Face jocul sa iasa din multime ca unul dintre cele mai bune de acolo.

Coloana sonora este destul de calmanta, cu efecte sonore de picurare a apei si scartait de broasca. Ofera jocului o atmosfera Zen, care este o marca comerciala a culturii asiatice. Simbolurile sunt la fel de bine concepute ca si restul jocului. Acestea includ regale obisnuite, poduri, zmee, bufnite de aur si broaste de aur. Felinarele colorate actioneaza ca simbolul scatter. Jocul are, de asemenea, un simbol salbatic si bonus.

Premiile sunt, de asemenea, satisfacatoare, iar jucatorii au sansa de a castiga miza de pana la 2000 de ori intr-o singura rotire. Minimul pe care un jucator il poate paria este de 0, 25 si maximul de 50 de monede pe rotire. Este un joc cu volatilitate medie, ceea ce ii va placea multor jucatori. Singurul lucru dezamagitor despre acesta este ca RTP este setat la 92, 96% sub medie.

Apoi, exista functia Free Spins care se declanseaza atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri scatter apar oriunde pe role. Jucatorul primeste apoi 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite si, in functie de numarul de simboluri scatter, castiga miza de 4, 50 sau 400 de ori. Dar asta nu este tot, fiecare victorie in timpul rundei de rotiri gratuite este inmultita cu 3. Aceasta este caracteristica care va impresiona cel mai mult, deoarece nu este atat de putin probabil sa fie declansata si aduce victorii uimitoare.

Nu in ultimul rand, este caracteristica Bonus Game care se declanseaza atunci cand jucatorul aterizeaza 3, 4 sau 5 simboluri bonus pe primele trei role. Jucatorul ajunge apoi sa roteasca o roata pentru a castiga un premiu de 2x miza si 1 din 3 jackpot-uri progresive. Exista Jackpot Minor care incepe de la 50 de monede, Jackpot Major care incepe de la 500 de monede si Super Jackpot care incepe de la 5 000 de monede.

Știri relevante