Golden 7 Christmas ce poate fi mai frunos de cat un slot

Bucurati-va de un mic Craciun fructat cu acest slot machine clasic special de la Oryx Gaming cu o intorsatura festiva. Golden 7 Christmas este configurat ca un slot video cu 5 role, prezentand 5 role pentru ca jucatorii sa alinieze randuri de simboluri de fructe potrivite pentru a castiga cativa multiplicatori de pariuri cu linie mare, in valoare de pana la 10.000 de ori.

La fel ca majoritatea masinilor pentru fructe, aceste masini slot o pastreaza draguta si simpla, fara caracteristici bonus de despicare, cu exceptia unor simboluri de imprastiere directe. Din nou, acest joc de jocuri de noroc este departe de a fi in urma, cu compatibilitate mobila completa pentru smartphone-uri si dispozitive tableta, ceea ce inseamna ca poti avea o rotatie sau doua chiar si atunci cand iti faci cumparaturile de Craciun.

Aceasta masina gratuita Golden 7 de Craciun combina doua dintre lucrurile noastre preferate – estetica clasica a masinilor de slot retro retro si spiritul sezonului festiv. Jocul are 5 role care sunt dotate cu cateva simboluri de fructe iconice din tara jocurilor arcade – vorbim despre portocale, lamai, prune, cirese, struguri si pepeni verzi. Si doar pentru a adauga un pic de glazura retro suplimentara jocului, jucatorii vor gasi alte simboluri clasice, cum ar fi clopotele aurii si aurul 7, care da numele jocului.

Desigur, exista mai mult in titlul slot machine decat doar „Golden 7”. Acest lucru se datoreaza faptului ca slotul este decorat cu niste titbits simple de Craciun, cum ar fi frunze de holly, baloane si bastoane de bomboane. S-ar putea sa observati chiar si un mic strat de zapada pe tabelul de plata al jocului. In general, acest joc face tot ce trebuie sa faca pentru a indeplini cerintele vizuale ale genului sau clasic. Faptul este ca jucatorii de sloturi retro de acest gen sunt rar interesati de animatii extravagante si grafica 3D de ultima generatie. Si chiar daca sunteti obisnuiti sa jucati jocuri cu un pic de factor wow, acest efort al Oryx Gaming este perfect clar, clar si colorat pentru a face cateva rotiri rapide si atragatoare.

S-ar putea sa observati, de asemenea, ca exista un jackpot foarte generos oferit in tabelul de plati al acestui slot machine cu volatilitate medie pana la mare. Acest jackpot de top cantareste 10.000 de ori, ceea ce inseamna ca exista toate sansele ca pariorii sa aiba intr-adevar un Craciun foarte fericit atunci cand joaca pe bani reali cu pariuri intre 0,15 credite si 60,00 credite. Daca jucati cu pariul maxim disponibil si gasiti cinci pictograme aurii pe o linie de plata, va veti umple ciorapii cu premiul cel mai mare din joc in valoare de nu mai putin de 100.000 de monede.

Știri relevante