Menu

Golden Glyph un slot special plin de comori si spinuri

Golden Glyph un slot special plin de comori si spinuri

Asa ca am avut o lansare pentru septembrie, anunturi pentru lansari de jocuri in octombrie si decembrie. Acum avem lansarea jocului Novembers a lunii. Am analizat fiecare joc anuntat pentru acest an, inclusiv aceasta recenzie. Septembrie a inclus lansarea ‘Wild Tome Of the Woods’, octombrie ne ofera un exclusivist Casumo intitulat ‘Wild Chase: Tokyo Go’. Pentru luna decembrie, o lansare inspirata de Craciun, intitulata „Polar Paws”. Dar ce se rezerva in noiembrie de Quickspin? Lansarea pe 12 noiembrie este „Gliful de Aur”. Sa aflam mai multe despre aceasta noua versiune de joc.

Astazi avem o tema Egiptului antic, care pare a fi o alegere populara in industria cazinourilor. Fundalul este foarte simplu, doar lucrari de arta ale norilor si ale soarelui. Ceva cu mai multe detalii ar putea face ca fundalul din spatele setului de role sa arate mai egiptean si mai placut vizual. Setul / grila de role are o margine aurie. Din punct de vedere vizual, opera de arta este simpla, dar asta nu este intotdeauna un lucru rau.

Golden Glyph are o setare de 7 role pe 7 rânduri, aceasta include plati de tip cluster. Acest joc prezinta o varianta ridicata datorita câstigului maxim plafonat la 13.000 de ori si a stabilit RTP de 96.19%. Puteti paria de la 0,20 GBP – 100 GBP.

Acest slot are 9 simboluri cu plata, aceasta include 4 simboluri cu plata redusa. Acestea sunt reprezentate de diferite hieroglife egiptene cu sarpe, ochi, valuri si imagini incrucisate. Exista, de asemenea, 3 simboluri premium, acestea fiind reprezentate de Horus, Cleopatra si Tutankhamun. Exista, de asemenea, o salbaticie aurie si bonus bonus.

In jocul de baza, veti beneficia de 5 caracteristici diferite, pentru a ajuta reteaua sa fie mai volatila si mai interesanta de rotit. Cel mai obisnuit de activat este „Power Wild”, acesta va aparea intr-un spatiu de simbol gol dintr-un cluster câstigator. Doar una dintre acestea va aparea pe rotire, daca face parte dintr-un cluster câstigator, va activa o functie de pornire. Cele 4 functii de pornire sunt.

Ochiul lui Horus Power-Up – Ochiul lui Horus elimina tot un simbol cu ​​plata redusa, simbolul este ales aleatoriu. Aceasta este urmata de o evaluare de rotire si câstig. Fiecare eliminat va acorda 1/20 din pariul dvs.

La inceputul fiecarei rotiri, 5 puteri sunt determinate aleator pe roata de aur. Aceasta roata este situata in partea stânga a grilei. Ultima pornire este intotdeauna puterea bonusului de rotiri gratuite. Restul de patru sunt acordate aleatoriu din alte puteri.

Puterile sunt incarcate pentru fiecare caracteristica salbatica care face parte dintr-o victorie. Atunci când exista o rotatie care nu câstiga, vor fi activate power-up-urile incarcate pentru a fi incarcate.

Știri relevante