Golden Sevens slotul cu 7-ari de aur si speciale

Slotul Golden Sevens este proiectat sa se potriveasca iubitorilor de sloturi de moda veche. Jocul slot este o creatie a dezvoltatorilor de jocuri Novomatic. Dezvoltatorii de jocuri sunt cunoscuti pentru dezvoltarea de jocuri fantastice si Golden Sevens este cu siguranta unul dintre ei. Jocul de slot ofera jucatorilor sai o cantitate progresiva de jackpot aleatoriu, ceea ce o face cu atat mai interesanta, iar suma jackpotului la intamplare este mult peste 40 de milioane de monede.

Jocul de sloturi Golden Sevens are 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata. Jocul cu slot are cateva mulinete luminoase si colorate. Aceste mulinete sunt destul de distractive pentru ochi si incurajeaza jucatorii sa mearga inainte si sa joace pentru jackpot-ul progresiv. Jucatorii cu role mari vor iubi jocul cu sloturi, deoarece au aproape de zero distrageri. Jocul de slot are simboluri frumoase si mari si sunt tinute aproape de jantele aurii din fata fundalului albastru inchis.

Jocul are multe mai multe de oferit in ceea ce priveste uimitorele sale premii pentru masa de plata. Acestea sunt castigate in timpul filarii procesului de mulinete. De asemenea, puteti castiga o serie de premii in timpul jocului de testare a abilitatilor care va va dubla premiul de fiecare data. Puteti juca acest joc de slot pe mai multe platforme diferite, cum ar fi desktop-uri si laptopuri.

Jocul de sloturi Golden Sevens poate fi, de asemenea, jucat din mers prin intermediul telefoanelor mobile. Acestea includ tablete, iPhone, dispozitive iPad si Blackberry.

Un lucru bun despre jocul de sloturi Golden Sevens este faptul ca este disponibil atat pentru jucatorii cu role mari cat si pentru cei mici. Trebuie sa invartiti role pentru a juca. Incepeti alegand numarul de linii de plata cu care doriti sa jucati si apoi alegeti intervalele de pariuri. Incep de la 1 la 200 de monede. Puteti roti de la 1 moneda pe rotire la maximum 4.000 de monede.

Jocul slot nu are o multime de simboluri. Jocul are o tema traditionala si simbolurile merg mana in mana cu tema. Unul dintre simboluri include sapte aurii care infatiseaza titlul si o serie de simboluri de fructe precum pepene verde, prune, cirese, lamai, portocale si mere. Exista, de asemenea, simboluri de clopot; jocul este unic prin faptul ca nu exista simboluri salbatice sau bonus.

Diferitele simboluri de fructe precum lamai, prune, cirese si portocale ofera jucatorilor posibilitatea de a castiga pana la 180 de monede pe o linie de plata. Pepenele si merele vor plati peste 500 de monede si clopote vor plati pana la 1.000 de monede. Puteti castiga peste 5.000 de monede cand aveti 5 norocosi 7 pe o linie de plata. Cand aterizati simbolul 7 pe toate cele 15 tamburi, veti castiga suma progresiva a jackpotului.

Știri relevante