Gorilla Kingdom din nou in jungla rotiri gratuite si castig

Gorilla Kingdom din nou in jungla rotiri gratuite si castig

Slotul online Gorilla Kingdom de la NetEnt vine asa cum este promovat si va duce adanc in inima junglei, atat in ​​ceea ce priveste sunetul, cat si vizualul. Ofera 5 role, 4 randuri si 1.024 moduri de a castiga si poate livra pana la 4.096x miza dvs. de linie la orice rotire data. Nu exista salbaticie in acest Regat al Gorilelor. Jocul de varianta mediu-mare include rotiri gratuite, un multiplicator de rotire gratuita, bonusuri, imprastieri si un RTP de 96,03%. Nu exista salbaticie in acest joc.

Slotul online Gorilla Kingdom de NetEnt va aduce in jungla africana si in lumea intunecata si luxurianta a comorilor ascunse. Jocul isi ofera tema cu imagini stralucitoare, animatie de inalta definitie si o coloana sonora tematica, ritmica, cu bas greu, care te-ar putea lasa sa cauti peste umar o maimuta mare – sau mai rau. Jocul are 5 role, 4 randuri si 1.024 de combinatii castigatoare si ofera pana la o miza castigatoare de 4.096x pe rotire. Jocul de varianta mediu-mare include rotiri gratuite, un multiplicator de rotire gratuita, bonusuri, imprastieri si un RTP de 96,03%.

Castigurile din Gorilla Kingdom sunt la fel de echilibrate si acordate atat pe parcursul jocului obisnuit, cat si pe caracteristicile bonus. Desigur, Gorilla Kingdom urmeaza modelul in multe alte sloturi video online moderne si plateste mai mult atunci cand intrati in runda de rotiri gratuite.

La fel ca multe sloturi de top, Gorilla Kingdom ofera jucatorului experimentat sau incepator sansa de a castiga la mai multe niveluri diferite. Jocul are 5 role, 4 randuri si 1.024 de modalitati de a castiga. Pariurile de linie variaza de la 0,10 USD pana la 350 USD. Gorilla Kingdom plateste un jackpot de top de 4.069x din pariul dvs. daca completati toate pozitiile de pe ecran cu gorile.

Simbolurile cu valoare mai mica de pe acest aparat sunt A, K, Q, J, 10 si 9 regale dintr-un pachet standard de carti. Jucatorii vor avea nevoie de 3 sau mai multe regale potrivite pentru a obtine o combinatie castigatoare. Simbolurile cu valoare mai mare – potrivit in aceasta jungla – sunt toate animale. Vanatorii de jackpot-uri mari vor dori sa gaseasca urmatoarele simboluri: pangolin, okapi, bucarel, leopard si, bineinteles, numele gorilei din joc.

Puteti obtine o combinatie castigatoare cu doar 2 sau mai multe din bucurica, leopard sau gorile. In aceasta jungla, gorila este regele tuturor fiarelor si returneaza cea mai mare valoare de plata a simbolului, adaugand 0,5x, 1,5x, 2,5x sau 4x miza pentru 2, 3, 4 sau 5 in combinatie. Leopardul poate lovi rapid si va intoarce de 0,3x, 1x, 2x sau de 3x miza dvs., in functie de cate apar, respectiv, de la 2-5. Aceste plati pot fi gasite facand clic pe cele trei bare orizontale din partea de jos a ecranului, apoi facand clic pe pictograma „I” din partea stanga sus a ecranului.

Știri relevante