Grand Spinn ai parte de multe invartiri gratuite castiguri

Grand Spinn are o tema Art Deco; intregul concept de proiectare este simplu. Ceea ce prefera unii jucatori de cazino in comparatie cu vizualurile si graficele luminoase. Acest lucru nu este nimic nou de la Netent, deoarece la inceputul anului au lansat „Turn Your Fortune”, care avea si aceleasi opere de arta si imagini.

Configurarea slotului este clasica 3 tambururi pe 3 randuri, aceasta include 1 linie de plata setata. Acest slot are o variatie mare datorita castigului maxim plafonat la 7.040x si seteaza RTP de 96.19% -96.21%. Puteti paria de la 0,02 la 200 GBP.

Acest slot are 7 simboluri in total, acesta include ciresele. prune, portocale, pepene verde si batoane. Cel mai valoros simbol este rosul sapte care plateste 20x pentru 3 de un fel. Aceste simboluri au arta de baza si sunt vazute mai degraba in versiunile vechi de slot. Exista, de asemenea, un simbol salbatic multiplicator. Daca aceste simboluri se afla pe o linie de castig castigatoare, aceasta va inmulti castigul cu multiplicatorul care apare in salbaticie. Daca apare mai mult de 1, multiplicatorii se inmultesc unul cu celalalt, inmultiti castigul.

O caracteristica se numeste „Nudge Feature”, aceasta este activata atunci cand obtineti un castig in randul evidentiat din mijloc. Daca un simbol deasupra simbolurilor castigatoare este acelasi, tamburul va arunca un spatiu in jos si va acorda un alt castig. Aceasta va continua pe toate cele 3 tambururi pana cand nu va fi posibila nici o victorie suplimentara. Dupa ce aceasta a fost finalizata, o sageata poate aparea deasupra unuia dintre role, aceasta poate reseta simbolurile la original atunci cand a fost declansata prima data si castigurile vor avea loc din nou.

Ultima caracteristica este caracteristica jackpot, exista un mini = 40x, midi = 200x si mega = 10.000x. Exista insa un jackpot progresiv local pentru un mega pentru versiunea super pot. Aceste jackpot-uri sunt posibile atunci cand functia de zgomot s-a oprit, pietrele jackpot rosii pot fi vizibile in partea de sus a celor trei randuri. 1 gem = mini, 2 pietre = midi si 3 pietre = mega. De asemenea, apare daca aterizati pietrele jackpot intr-o linie de plata.

In general, atractia principala a sloturilor pentru jucatori va fi jackpot-urile oferite. In ciuda jackpot-urilor sa fie dificil de castigat, in special cele de prim nivel. Slotul in sine are un design de baza pentru aspectul clasic si tema art deco. Caracteristicile au o mecanica de baza, iar caracteristica nudge pare a fi din „Temple Of Nudges”. In general, acest slot are volatilitate buna. As fi vrut sa fie mai mult. Nu uitati sa consultati fluxul nostru pe Twitch. Acest slot ar putea avea ceea ce este necesar pentru a fi afisat!

Știri relevante