Great 27 un slot creat de EGT pentru fanii genului

O alta combinatie perfecta de o masina cu sloturi vechi si de un slot video modern se indreapta direct din bucataria creativa a EGT. Redat din 10 credite pe rotire, lansarea din 2017 este un slot video pe 3 tambururi care ofera o caracteristica Free Spins, castiguri duble, o caracteristica Gamble si patru jackpot-uri diferite.

Regulile jocului sunt la fel de usoare ca placinta, pentru ca tot ce trebuie sa faci pentru a castiga plati este sa aterizezi trei simboluri potrivite pe mulinete si aceasta este intreaga ta sarcina. Titlul EGT are trei role, trei randuri si beneficiaza de 27 de moduri de castig. Pariul incepe de la 10 credite pe rotire, iar cel mai mare pariu posibil nu poate depasi 200 de credite pe fiecare rotire, ceea ce reprezinta o gama de pariuri destul de mare, care va satisface nevoile atat de jucatorii de penny, cat si de cei mari. Dupa fiecare rotire castigatoare, jucatorii pot activa functia Gamble si isi pot dubla castigurile ghicind culoarea corecta a cartii ascunse.

Dupa ce v-ati saturat sa apasati butonul Spin, vizitati Autoplay si activati cat mai multe rotiri automate doriti. Nu uitati ca puteti opri redarea automata de fiecare data cand doriti sau puteti sa va asezati si sa va bucurati de spectacol.

Chiar daca acesta este un bandit clasic cu o arma in esenta sa, Great 27 are o grafica crocanta si o coloana sonora satisfacatoare. Mulinetele sunt populate de simboluri familiare, precum Lucky Sevens, struguri, prune, portocale, pepeni verzi, lamai si visine, dar nu este tot ceea ce veti intalni in lansarea din 2017. Exista Darts Wild, care va inlocui toate simbolurile obisnuite, in timp ce Star Scatter declanseaza functia Free Spins.

Pentru a declansa functia Free Spins, jucatorii trebuie sa aterizeze trei stafile Star pe tamburul din mijloc. Odata ce se va intampla acest lucru, jucatorii vor fi recompensati cu 10 freebies. Este posibil sa retrageti functia si sa obtineti 10 rotiri suplimentare gratuite. Aterizati trei Cirese pe tamburul din mijloc si veti primi o rotire gratuita.

Daca umpleti toate celulele cu simboluri identice, veti declansa functia Multiplicator si fiecare noua dintre tipuri va dubla toate castigurile instantaneu. Ultima, dar nu in ultimul rand, este caracteristica jackpot, care este declansata la intamplare. Jackpot Cards ofera patru niveluri de jackpot-uri. Jucatorii ajung sa aleaga din 12 carti ascunse si, odata ce reusesc sa adune trei dintre cele potrivite, vor incarca jackpot-ul corespunzator, care poate fi mai mult decat generos, daca ai noroc.

Știri relevante