Great Blue Jackpot vine cu castiguri mari din adancuri

A avea optiuni este intotdeauna un lucru bun, iar multi fani ai jocului original clasic cult au acum posibilitatea de a-si incerca norocul pe versiunea jackpot a Great Blue. Grafica si animatiile au fost reglate la un nivel sau doua, dar daca ti-a placut originalul, te putem asigura ca slotul Great Blue Jackpot nu s-a schimbat atât de mult fata de expresia sa originala.

Se joaca in continuare pe 5 role, 3 rânduri si 25 de modalitati de a câstiga si vine totusi cu o gama de pariu neobisnuit de mica de la 1p la 2,5 £ pe rotire. Jocul a fost optimizat pentru toate dispozitivele si platformele si este inca un joc extrem de volatil. Prin urmare, trebuie sa-l tratati cu un pic de respect, având in vedere ca doriti sa ramâneti pe linia de plutire suficient de lunga pentru a va rula in 1 din cele 4 jackpot-uri progresive.

RTP-ul a fost in mod natural redus oarecum, datorita faptului ca o parte din acesta este destinata alimentarii celor 4 progresisti. RTP de 95,02% (comparativ cu 96,03%) nu este intr-adevar o mare problema si exista exemple mult mai proaste acolo. Wild-ul iti ofera 2x victorii si aici, iar runda bonus vine cu cresteri multiplicatoare de pâna la 15x si posibilitatea de declansare „nelimitata”.

Simbolul balena actioneaza ca simbol salbatic aici si acest lucru inseamna ca poate intra in orice simbol obisnuit pentru a va ajuta sa formati combinatii câstigatoare. Cu toate acestea, salbaticul nu poate interveni pentru simbolul scatter, dar ori de câte ori un salbatic face parte dintr-o combinatie câstigatoare, acesta va creste câstigurile cu 2x. Balena salbatica poate ateriza si ca simbol stivuit pe orice tambur si este cel mai bine platit simbol din acest joc. Câstiga 0,4x, 10x, 100x sau, respectiv, 400x, când aterizezi 2, 3, 4 sau 5 pe o linie de plata.

Cautati scoica pe jumatate deschisa, cu o perla mare in interior, deoarece acesta este simbolul scatter al jocului. Trebuie sa aterizati cel putin 3 oriunde pe role pentru a declansa runda bonus de rotiri gratuite, dar mai intâi veti obtine un bonus de scatter câstiga pâna la 20x miza dvs. pentru 5 imprastiati oriunde pe role.

Veti incepe intotdeauna cu 8 rotiri gratuite, indiferent de câte dispersoare ati declansat functia si, de asemenea, un multiplicator de 2x. Cu toate acestea, inainte ca rotirile dvs. sa se desfasoare, veti fi dus la un joc bonus pick’em. Aici alegeti 2 din 5 scoici si acest lucru va poate creste impulsul multiplicator si va poate oferi mai multe rotiri gratuite.

Este posibil sa obtineti pâna la 33 de rotiri aici si sa incepeti cu un multiplicator de 15 ori care se aplica tuturor câstigurilor din timpul functiei. Daca aterizati 3 imprastieri in timpul rundei bonus, veti fi recompensati cu 15 rotiri suplimentare si nu exista o limita superioara in ceea ce priveste cât de mare poate fi numarul de rotiri gratuite. Cu posibilitatea de rotiri „nelimitate” si un spor multiplicator mare, puteti câstiga cu adevarat câteva câstiguri frumoase inainte ca runda dvs. sa se incheie.

Știri relevante