Menu

Greşeli adiacente care le poţi face la poker de începători

Greseli adiacente care le poti face la poker de incepatori

Iluzia controlului

Tendinţa de a supraestima gradul de influenta asupra altor evenimente externe.

Acesta este imens în poker. Tindem să credem că deţinem controlul atunci când jucam poker, dar jocul conţine în mod clar un element semnificativ de noroc.

De multe ori vei pierde la mese şi nu este absolut vina ta. Uneori chiar ne justificam pierderile arătând spre un joc abstract, astfel încât să putem dormi noaptea.

Faptul este că uneori pur şi simplu ai ghinion. Trebuie să treci de la acele jocuri şi să eviţi să te opreşti asupra lor. Probleme grave pot apărea atunci când începem să corectăm problemele care nu exista.

Chiar şi cei mai buni jucători de poker din lume petrec mult timp pierzând. Aceasta include Phil Iveys şi Daniel Negreanus din lume.

Un aspect negativ este ca, chiar şi atunci când castigam, uneori nu este pentru ca eram „în control”. Uneori ai noroc. Dacă doriţi să aveţi succes la poker, va trebui să acceptaţi ca unele lucruri nu va pot controla.

Tendinţa rezultatului

Tendinţa de a judeca o decizie după rezultatul ei final, în loc să se bazeze pe calitatea deciziei în momentul în care a fost luată.

Acesta este un alt mare în poker şi similar în unele moduri cu Iluzia de control. În 2006, Jamie Gold a câştigat Evenimentul Principal pentru 12 milioane de dolari, folosind o strategie neobişnuită în care le spunea frecvent adversarilor ce avea (deşi mintea uneori).

Majoritatea profesioniştilor nu au considerat ca este cea mai convingătoare strategie. De atunci, Gold a avut foarte puţin succes în lumea pokerului, în ciuda faptului ca a jucat numeroase turnee gratuit. Ba chiar ar recunoaşte ca nu este cel mai bun jucător de poker din lume, în ciuda victoriei sale record.

De asemenea, nu aţi văzut un grup mare de jucători profesionişti de poker schimbându-şi stilul complet pentru a imita realizarea extraordinară a lui Gold. De aceea, este important să evitaţi orientarea către rezultate în poker. Mai întâi ar trebui să va concentraţi asupra procesului, iar rezultatele vor urma în cele din urma.

Exista o mulţime de jucători de poker răi care au câştigat turnee mari de-a lungul anilor. S-ar putea să câştigi personal un turneu de poker mergând în toate mâinile. Aceasta nu o face cea mai bună strategie.

Deţinerea controlului este un aspect foarte improtant în jocul de poker. Controlul are mai multe valenţe într-un joc de poker şi poate fi, fie individual, fie asupra întregii mese de poker la care participaţi. Ideal ar fi să le obţineţi pe ambele într-o sesiune de joc pentru a avea cele mai mari şanse de a ieşii învingător de la masă şi cu toţi banii puşi în joc de adversari.

Vă invităm alături de noi pe 888poker să vă testaţi controlul pe care îl deţineţi la o masă de poker. Aici la 888poker veţi întâlnii tot felul de jucători care vă vor pune la încercare toate abilitatie de care dispuneţi, inclusiv pe cea de control.

Atenţie mare însă să nu cădeţi în iluzia controlului la o masă de poker datorită capacanei ce o pot întinde alţi jucători de poker ce pot fi sau nu mai experimentaţi ca voi.

Știri relevante