Menu

GTbets este timpul sa fii conectat la joc

GTbets este o casa de pariuri online, cazinou si oferta de curse care are sediul in Curacao. Infiintata in 2011, este una dintre casele sportive online cu cea mai rapida crestere pentru clientii din SUA. De asemenea, accepta jucatori din intreaga lume. GTbets are o interfata extinsa de pariuri si oferte de bonus de top pentru jucatori.

GTbets a fost extrem de apreciat de catre pariori si paznici din industrie de la crearea lor, cu numerar rapid si fiabilitate completa, lucru care, din pacate, se gaseste adesea lipsit de climatul de pariuri de astazi.

Ofertele bonus de la GTbets ajuta sa le faca o alegere de top pentru noi la Pariuri sportive online. Cartea are doua oferte de bonus pentru prima depunere. Prima depunere este eligibila pentru un bonus de 100% in numerar de pana la 500 USD, iar la cel de-al doilea depozit, puteti solicita un bonus de 50% in numerar pana la 500 USD Aceasta oportunitate unica de bonus ofera sanselor de a revendica o oferta uriasa de bun venit in primele doua depozite. Aceste bonusuri in numerar pot fi pariate pe orice platforma si orice cota sau tip de pariu va place doar cu cateva restrictii minore in cazinou (ruleta europeana, craps si baccarat).

Cerinta de transfer pentru aceste bonusuri este de obicei de aproximativ 5 ori mai mare decat suma bonusului, ceea ce este in mod decisiv corect in comparatie cu alte oferte bonus online. Poate exista un rol mai mare in functie de daca pariati sport, jucati cazinoul sau pariati pe cai. Jucatorii vor putea urmari cerintele lor de rollover castigand Puncte Rollover.

Acest program este exclusiv pentru GTbets. In functie de istoricul de depunere si retragere, acestia vor onora anumiti jucatori cu bonusuri automate. Pariorii pot pur si simplu sa se conecteze la contul lor si sa faca clic pe butonul „Alerta bonus” pentru a vedea ce oferte sunt eligibile.

GTbets ofera, de asemenea, jucatorilor o sansa de a castiga jumatate de puncte gratuit fata de echipele preferate. La inceputul fiecarui sezon, cartea va va permite sa alegeti doua echipe favorite de fotbal NFL si NCAA si cele doua echipe preferate de baschet NBA si NCAA. Pariorii vor primi apoi o linie ajustata, care este evidentiata in galben. Acestia vor putea impinge linia o jumatate de punct pentru NFL si NBA, si un punct jumatate in baschetul NCAA si fotbal.

Exista o serie de promotii sezoniere si alte rabaturi la pariuri pe cazinouri si cai. Acestea ofera numeroase promotii prin e-mail, cum ar fi bonusuri de reincarcare, reduceri de puncte, pariuri gratuite pe anumite jocuri, puncte de recompensa duble, oferte speciale pentru saptamana, promotii reduse de sucuri si cadouri la concursuri.

Adresati un prieten la GTbets si primiti un bonus de 50% pe baza depozitului initial al prietenului dvs. pana la maximum 400 USD.

Asa cum am mentionat anterior, pe langa sport, GTbets ofera un cazinou online in stil Vegas si un carnet de curse.

Desigur, atractia principala este jocurile de noroc sportive, care reprezinta foarte mult carnea si cartofii site-urilor de pariuri sportive. Acestea ofera cote exceptionale pentru o varietate de sporturi americane. Jocurile, pariurile si pariurile sunt accesibile dintr-un simplu meniu.

De asemenea, ofera pariuri viitoare la toate evenimentele mai mari, cum ar fi echipa care castiga Super Bowl si Campionatul NBA. Recuzita pentru echipa si pentru jucatori sunt disponibile pentru jocurile cu profil superior. Pe langa cele patru mari sporturi americane, acestea ofera si pariuri pe fotbal, tenis, golf si curse auto. Pariurile de divertisment si politica sunt, de asemenea, disponibile.

Ca multe alte site-uri de pariuri in aceste zile, GTbets are si oferte live in joc. In principal pentru jocurile cu profil inalt, liniile noi vor aparea fiecare pauza comerciala in meniul live, oferind pariorilor sa parieze pe zbor.

GTbets are unele dintre cele mai bune asistente disponibile in industria de case de pariuri offshore, oferind asistenta telefonica, fax, chat live si e-mail. Chat-ul in direct este rapid pentru a raspunde la orice intrebare, iar cand personalul nostru a pus o intrebare, aceasta a primit raspuns in cateva secunde. Acesti tipi sunt de prim rang atunci cand vine vorba de a avea grija de jucatorii lor.

Limitele nu sunt imense, dar sunt mai mult decat suficiente pentru pariorul mediu. Limita pe parti este de 5000 USD, iar limita totala este de 1000 $. Acestea ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru majoritatea pariorilor, iar multe jocuri cu profil inalt vor avea limite mai mari. De asemenea, GTbets poate accepta pariuri mai mari daca discutati cu managementul.

Indiferent, limitele mari de pariere nu sunt cele despre GTbets. Pariorii au atat de multe bonusuri si promotii de care sa profite; acestia vor fi concentrati pe stergerea rolelor si plasarea pariurilor castigatoare.

Știri relevante