Guns N’ Roses un slot pentru fanii genului muzical

Guns N' Roses un slot pentru fanii genului muzical

Dezvoltat de software-ul Net Entertainment si inspirat de cea de-a 30-a aniversare a trupei, Guns N Roses este un slot video cu 5 tamburi si 20 de linii de plata, plin de functii noi si interesante. Cu rolele asezate pe o scena de concert, acest slot nu numai ca are animatii interesante, dar ceea ce este foarte interesant este ca iti poti alege lista de melodii pentru a fi redata atunci cand rolele se rotesc. Acest slot ca revenire la jucator (RTP) 96,78%.

Pariurile dvs. trebuie sa fie setate de sagetile din sectiunea „Valoarea monedei”, cu denumirea monedei variind de la 0,01 la 2. Monedele dvs. pe linie vor fi setate prin fila „Nivel” si pariul maxim prin fila „Pariu maxim” . Pentru a incepe redarea, faceti clic pe „Rotire”, care este reprezentata de doua sageti circulare, iar pentru redarea continua, utilizati fila „Redare automata”.

Vi se vor oferi mai multe sanse sa castigati odata cu extinderea terenului salbatic pe rola. Toate simbolurile vor fi schimbate de Wild Expanding, cu exceptia Appetite for Destruction Wild, suprapunerea Wild in rotiri Legend si mai mult decat suficient Stacked Wild in Encore Free rotiri.

In forma totala sau partiala, crucea actioneaza ca un declansator aleatoriu, care este suprapunerea dvs. Wild transformat din Appetite for Destruction si va inlocui toate celelalte simboluri.

Fii premiat cu 3 re-rotiri cu una sau doua role Stacked Wild atunci cand caracteristica Legend Spins este declansata aleatoriu. Veti avea role Stacked Wild in timpul celor trei re-rotiri. Prima rotire, tamburul stivuit este bobina 3, a doua rotire, bobinele stivuite sunt 1 si 5, iar la a treia rotire, bobinele stivuite vor fi rolele 2 si 4

Cel putin trei simboluri potrivite intr-o linie de pariu castigata va vor aduce un multiplicator aleatoriu de la 4x la 10x atunci cand caracteristica multiplicator Solo este activata.

Functia Multi-Award Bonus Wheel este activata atunci cand lovesti trei simboluri bonus pe role, 1, 3 si 5 in timpul jocului de baza. Acordat aleatoriu, acesta consta din alte trei caracteristici; Moneda castiga, Encore Free Spins si jocul Bonus Crowd-Pleaser.

Castiga intre 200 si 600 de monede in functia Monede castigate. Rotirile gratuite Encore va vor aduce 10 rotiri impreuna cu Stacked Wilds pe rolele 2, 3 si 4, cu rotiri gratuite suplimentare posibile la fiecare rotire.

Cu toate acestea, cea mai tare caracteristica este Crowd-Pleaser. Acest joc cu clic si alege are trei niveluri; sa li se acorde un numar de pick-uri de pana la 600 de monede odata. Trei clicuri si 8 lucruri din care te poti astepta in Nivelul 1. Obtine un minim de 60 de monede in Nivelul 1, iar numarul de alegeri este 0 si Nivelul 2 este activat.

Cand se intampla acest lucru, nivelul 2 va va oferi trei noi optiuni. Cand sunt colectate minimum 300 de monede de la nivelurile 1 si 2 si nu mai aveti nicio alegere sau toate instrumentele au fost alese, acest lucru activeaza nivelul 3.

Știri relevante