Halloween jack slot cu tema specifica si castiguri multe

Sloturile video cu tema de Halloween sunt foarte populare si de obicei arata si suna foarte infricosator. Nu este cazul slotului video Halloween Jack de la NetEnt – acesta pare terifiant. Vine cu 5 role, 20 de linii de plata si cateva caracteristici speciale foarte interesante. Daca esti suficient de curajos pentru a pasi in noaptea intunecata plina de fantome, probabil ca va merita.

Primul lucru care va va atrage atentia asupra acestui slot video infricosator este designul sau realist. Va poate cauza totusi niste cosmaruri. Cea mai intunecata noapte pe care ati vazut-o vreodata este urmata de fulgere si lilieci care zboara. Pentru a face intreaga vibratie si mai infricosatoare, coloana sonora este super infioratoare. Fiecare detaliu este bine gandit si conceput, astfel incat adevarata noapte de Halloween poate fi experimentata prin acest slot video fascinant. Ca sa nu mai vorbim de animatiile care iti vor face sangele sa se raceasca. Invartirea rolelor slotului video Halloween Jack este super interesant, deoarece nu stii niciodata ce simbol va aparea pentru a provoca sperieturi si premii.

Exista 3 simboluri speciale in slotul video Halloween Jack si includ simboluri Wild, Scatter si Lantern. Simbolul Wild este reprezentat de un dovleac de Halloween in flacari si inlocuieste toate simbolurile in afara de Scatter si Lantern. Orice combinatie castigatoare formata cu ajutorul simbolului Wild va fi multiplicata de 3x. Scatter este reprezentat de un sicriu, iar continutul acestuia este un mister urias.

O doamna vampir este cel mai profitabil simbol platitor, urmat de un cal, un liliac, un corb si o potcoava. Simbolurile cu valoare redusa sunt cartile de joc A, K, Q, J, 10, cu mainile infricosatoare infasurate in jurul lor, ceea ce pare mega infricosator.

Functia de rotiri gratuite este declansata de 3 sau mai multe simboluri Scatter care aterizeaza oriunde pe role in timpul jocului de baza. Rezulta 10 rotiri gratuite care iti cresc sansele de a castiga premii masive. Trei sau mai multe simboluri Scatter care aterizeaza pe role in timpul rotirilor gratuite va vor oferi 5 jocuri gratuite suplimentare.

Walking Wild este si o caracteristica speciala foarte interesanta. De fiecare data cand un simbol Wild aterizeaza pe role, se va acorda o re-rotire, timp in care simbolul Wild muta o rola spre stanga. Aceasta va dura pana cand nu vor mai exista simboluri Wild pe ecran. Aceasta caracteristica excelenta poate fi declansata atat in ​​jocul de baza, cat si in runda Free Spins.

Functia Jack’O’Lector este foarte profitabila. In timpul rotirilor gratuite, simbolurile Lantern care aterizeaza pe rola 5 vor debloca 3 caracteristici Wild diferite. Daca colectati trei simboluri Lantern, veti obtine un Hell Hound Wild. Pentru aterizarea a sase lanterne, veti primi Jack-’o-lantern Wild stivuite. In cele din urma, acei jucatori care gasesc noua simboluri Lantern vor primi un Wild Reaper Expanding Death.

Știri relevante