Menu

Handicap 0 1 casa pariurilor

handicap 0 1 casa pariurilor

Din cauza celor doua moduri diferite prin care puteti plasa un pariu cu handicap sau cu handicap asiatic pe Casa pariurilor, nu este surprinzator faptul ca exista o multime de optiuni de handicap disponibile.

Pe pietele de fotbal, va puteti astepta sa gasiti aceleasi optiuni de handicap pentru o confruntare din Liga a doua ca si pentru o intalnire din Premier League, ceea ce inseamna ca optiunile dvs. nu vor fi limitate daca sunteti interesat sa luati un gol la un meci din liga inferioara. . Mai mult, pentru fiecare meci de fotbal de pe casa de pariuri sportive este tipic sa gasiti pana la noua cote diferite din scenariile de handicap care sunt oferite.

Pe bursa Casa pariurilor veti gasi o selectie grozava de diferite optiuni de handicap asiatic, precum si handicapuri alternative cu trei cai oferite. In plus, pentru fiecare handicap si scenariu de handicap asiatic pe schimbul Casa pariurilor, aveti optiunea de a paria pentru sau impotriva acestui scenariu. De asemenea, puteti introduce cote diferite in ecuatie – atata timp cat acestea sunt egalate de un alt parior. Pe scurt, schimbul Casa pariurilor ofera o posibilitate uriasa de diferite optiuni de pariere cu handicap si handicap asiatic.

Este o poveste diferita cand vine vorba de alte sporturi pe pariurile sportive si schimburile Casa pariurilor. Sporturi precum liga de rugby si pietele de tenis tind sa ofere o cantitate limitata de optiuni diferite de handicap, in timp ce majoritatea sporturilor americane vor oferi, de asemenea, selectii mici.

Pozitive

Aspectele pozitive ale handicapului Casa pariurilor si ale serviciului de handicap asiatic sunt multe. Desi exista o selectie destul de standard de pariuri cu handicap intr-o varietate decenta de sporturi in casa de pariuri sportive Casa pariurilor – oferind pariorilor o cantitate adecvata de alegere cu o varietate interesanta – schimbul Casa pariurilor ofera pariotorului mai experimentat o serie intreaga de optiuni unice de pariere cu handicap. In plus, schimbul Casa pariurilor ofera jucatorului un pic mai multa putere de a manipula sansele evenimentelor sportive, ceea ce nu este niciodata un lucru rau.

Negative

In ceea ce priveste aspectele negative, exista cateva dezavantaje care ar putea fi abordate de Casa pariurilor pentru a-si imbunatati serviciul general. In primul rand, exista inca cateva lacune mari in varietatea de handicapuri oferite in anumite sporturi, cum ar fi liga de rugby si tenis.

In al doilea rand, in timp ce bursa Casa pariurilor ofera o gama mai buna de varietate de handicap pentru parior, poate fi putin complicat pentru pariorii care doresc pur si simplu sa plaseze un pariu normal. Ceea ce te face sa te intrebi de ce Casa pariurilor nu depune eforturi pentru a oferi handicapuri asiatice in sectiunea de pariuri sportive a site-ului lor.

Unul dintre lucrurile unice ale pariurilor pe fotbal, cel putin in trecut, este ca puteai paria pe trei rezultate diferite. Exista decizia evidenta cu privire la ce echipa va castiga, atunci ai putea chiar sa obtii cote la egalitate. Asta a facut ca pariurile pe sport sa fie foarte dificile, mai ales cand ai de-a face cu doua echipe care erau in esenta egale. In zilele noastre, exista totusi o modalitate mult mai usoara de a paria pe acest sport. Prin sistemul Asian Handicap, puteti face un pariu pe, in esenta, extinderea golului jocului, fara sa va faceti griji cu privire la posibilitatea unei egalitati.

Deci cum functioneaza asta? Ceea ce face in esenta este sa atribuie un punct de repartizare a jocului. In loc sa pariezi pe Liverpool la -250 pentru a castiga jocul, s-ar putea sa trebuiasca sa pariezi Liverpool -1,5 goluri. Asta inseamna ca Liverpool ar renunta la un gol si jumatate unui adversar, care este evident inferior in acest decor. De ce ar vrea oamenii sa parieze astfel? Este frumos pentru ca poti ajunge destul de aproape de bani egali la pariul tau atunci cand joci un Handicap asiatic, fiind nevoiti sa platesti doar vig casei de sport, deoarece trebuie sa ia o parte din castigurile tale.

Totusi, raspandirea obiectivului nu se limiteaza doar la acest numar. Este diferit de multe sporturi (cum ar fi hochei), prin faptul ca imprejurarea golurilor se poate schimba in functie de echipele care joaca. S-ar putea sa vedeti o parte renuntand la 3,5 goluri la un Handicap asiatic daca se afla intr-o clasa de talente complet diferita de echipa pe care o joaca. Cand pariezi pe aceste linii, este important sa intelegi nu numai capacitatea si dorinta unei echipe de a castiga jocul, ci si capacitatea acesteia de a marca multe goluri pentru a acoperi numarul.

Știri relevante