Happy Halloween cand totul se termina cu rotiri gratis

Happy Halloween cand totul se termina cu rotiri gratis

De Halloween este locul in care va aflati, de ce sa nu verificati acest slot online de inalta calitate din Play N Go. Se numeste Happy Halloween si, daca ramai in interior si il joci, vei avea cel putin o scuza pentru a nu cutreiera strazile in cautarea unor delicatese de la vecini. Acesta este un joc plin de animatii grozave si o runda de rotiri gratuite potential profitabila si totul este descris in recenzia de mai jos.

Happy Halloween este un slot cu cinci role, cu patru randuri si pana la cincizeci de linii de plata; efectele sonore sunt bine produse si creeaza o atmosfera infioratoare daca asta e ceea ce cauti. O casa veche infricosatoare poate fi vazuta aproape prin role, cu gradina luminata de lumini portocalii si dovleci.

Toate simbolurile sunt legate de tema si includ o fantoma, monstrul lui Frankenstein, o mumie, o vrajitoare, un vampir si diverse bunatati – capsuni, prajituri, mere de cafea si altele asemenea.

Simbolul salbatic este un dovleac infiorator, stralucitor, care il substituie pe toti ceilalti, cu exceptia imprastierii; aceasta imprastiere este o vrajitoare glamuroasa care activeaza functia.

Aceasta caracteristica este declansata prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri de imprastiere a vrajitoarei oriunde pe rolele unu, doua si trei; acum veti primi zece rotiri gratuite, dar cu fiecare rotire se adauga doua simboluri noi salbatice pe rolele doua, trei, patru si cinci. Noile salbatici sunt adaugate la teancurile salbatice existente, astfel incat sansele tale de castig sa devina mai mari cu fiecare rotire.

Rotirile pot fi declansate din nou o data si, daca reusesti, acele salbatice vor continua sa fie adaugate pentru premii potentiale din ce in ce mai mari.

Fiecare victorie a jocului de baza poate fi jucata facand clic pe butonul „Gamble” de sub role; acum ai ocazia sa dublezi sau sa cvadruplezi acel castig ghicind culoarea sau costumul urmatoarei carti extrase. Exista o limita de cinci presupuneri corecte sau 2500 de monede.

Halloween-ul fericit arata grozav si este o modalitate ideala de a pierde ceva timp ignorand Trick-Or-Treaters care bate la usa. Functia pare relativ usor de declansat si exista un RTP de 96,50%.

Happy Halloween este un slot video cu cinci role de la Play ’n Go, care poate fi redat cu o singura linie de plata pana la 50 de linii de plata. Pariul minim este de 50p, in timp ce maximul este de 200 £. Slotul are o revenire de 96,5% la jucator (RTP) si un jackpot de 1000 x. Dimensiunea minima a monedei care poate fi jucata este de 0,01, in timp ce maximul este de 0,40. Jucatorii nu pot juca mai mult de cinci monede pe linie, iar pariul minim pe linie este de o moneda.

Știri relevante