Menu

Heritage Sports casa de pariuri cu cel mai bun rating

Heritage Sports este in afaceri de peste 20 de ani si a fost considerata intotdeauna o operatiune de raft de top. Heritage a fost unul dintre primele case de pariuri sportive care au plecat in larg si calitatea ridicata a serviciului pentru clienti, plata rapida si optiunile de pariere exceptionale ii mentin pe jucatori sa revina an de an. Ani de zile au fost o carte sportiva „doar pentru invitatie” si a fost greu sa-ti faci un cont cu ei, insa in 2008 au preluat o mare parte din baza jucatorilor din SUA din doua locuri din Jamaica care au ales sa opreasca cateringul in America. De atunci au explodat intr-unul dintre cele mai mari carti sportive online si, in ciuda numarului de clienti, nu primim literalmente niciun fel de reclamatii. Banii inapoi, bonusurile generoase, un meniu extins de pariuri live si un suc redus au facut ca Heritage sa fie favoritul jucatorilor de mai bine de doua decenii.

Heritage Sports dispune de un site foarte simplu de utilizat. Designul general este oase foarte goale, prin faptul ca nu exista prea multa flacara. In afara de pietele pariurilor sportive si câteva reclame pentru promotii si bonusuri, nu exista multe aspecte inutile ale proiectarii site-ului. In ceea ce priveste schema de culori, Heritage prezinta o tema neagra si aurie. Oricât de inutila este schema de culori a site-ului, a fost revigorant sa te ocupi de un site care sa prezinte altceva decât o tema neagra si rosie.

Deplasarea site-ului este incredibil de usoara, chiar daca esti o persoana care nu poate fi un expert in calculator sau are o expunere limitata la organizarea cartilor sportive online. Site-ul poate avea un design simplu, dar este important sa retineti ca oamenii folosesc Heritage din mai multe alte motive decât aspectul sau schema de culori a site-ului. In general, acestea fac ca inregistrarea contului sa fie o briza si fac ca pariurile de plasare sa para atât de rapide si eficiente.

Pentru jucatorii care tocmai si-au creat un cont, veti fi fericiti sa stiti ca exista un bonus aplicat la prima depunere. Bonusul functioneaza prin faptul ca Patrimoniul se potriveste cu depozitul initial de 50% cu pâna la 250 USD in fonduri bonus disponibile. Acest bonus se aplica numai depozitelor de 300 USD sau mai mult. Astfel, de exemplu, daca efectuati o depunere initiala de 300 USD, vi se va primi un bonus initial de 150 $ si veti avea 450 $ cu care sa incepeti sa pariati.

Pe lânga acest lucru, exista un program redus de incasare a sucurilor, care vede jucatorii rasplatiti chiar daca pariurile pe care le fac nu vor reusi. Fiecare persoana va primi o optiune de returnare diferita, in functie de cât de des folosesc site-ul, precum si de câtiva factori diferiti, dar un lucru care este sigur este ca acesta este diferit de orice alt bonus pe care il veti gasi la alte manuale sportive.

De parca sucul redus nu ar fi suficient, ei sunt, de asemenea, dispusi sa va ofere bani inapoi. Nu mai gasesti acest lucru de multe ori si da nastere la zilele in care cartile sportive recompensau regulat jucatorii pentru loialitatea lor. Daca consultati pagina promotiilor lor, veti observa o multitudine de oferte pentru jucatori noi, dar si pentru cei existenti. Acestea includ promotii, cum ar fi cel de-al 8-lea depozit dvs. fiind gratuit sau punctarea unui parlay GRATUIT de ziua voastra!

Știri relevante