Holmes and the Stolen Stones detectivul degleaga castiguri

Holmes and the Stolen Stones detectivul degleaga castiguri

Desi acest lucru ar putea sa nu fie la fel de spectaculos ca cel mai recent slot de cazinou live de la IGT, Holmes and the Stolen Stones este un joc placut. Are atmosfera unui mare mister, intunecat in unele locuri, nervos in altele. Veti gasi Sherlock Holmes pe role, impreuna cu Watson, faimoasa lupa si multe altele.

Deasupra fiecaruia dintre cele 5 role, veti vedea un jackpot. Cel mai mic este in stanga – si cresc pe masura ce treceti peste role. Un element progresiv in jocul de baza si unul mai rapid in timpul rotirilor gratuite, va permite sa castigati aceste jackpoturi. Acest joc de rotiri gratuite te vede, de asemenea, triplat. Completarea tuturor este un joc intr-un depozit, unde veti alege din misterios.

Veti gasi elemente progresive in acest joc, desi configurarea de baza va fi instantaneu familiara. Exista 5 role, fiecare cu 3 randuri de simboluri. Cele 20 de linii de castig sunt fixe / nereglabile.

Pariurile pot fi de la doar 20c pe rotire si mai mult, puteti castiga jackpot-urile la toate dimensiunile pariului – desi sansele dvs. de a face bagaje cresc cu cat pariati mai mult. Redarea automata este disponibila, desi nu este evidenta. Aceasta este combinatia mica sageata + triunghi din dreapta butonului principal de rotire. Daca faceti clic pe butonul + (este roz) in partea din stanga jos, veti gasi comenzi pentru viteza, sunet si informatii de plata.

Este neobisnuit sa gasesti un slot fara un simbol salbatic, desi victoriile obisnuite si caracteristicile progresive compenseaza mai mult decat atat. Unele dintre aceste victorii pot fi pe partea mai mare. Holmes are in mod firesc cel mai mare premiu. 5 dintre acestea va vor aduce 4.000 de monede. Watson este in rolul sau obisnuit de sustinere, in valoare de 2000 de monede pentru 5. Toate simbolurile de pe Holmes si Pietrele furate necesita minimum 3 de un fel pentru a declansa o victorie.

Exista inca doua simboluri regulate unice. O carte legata de piele plateste 1000 de monede, iar o lupa, care este afisata deasupra ferestrei sparte, plateste 750.

Un aer de mister este adaugat de simbolurile costumului cartii de joc. Acestora li s-a facut o revizie detaliata, cu decoratiuni elaborate si pietre pretioase.

In plus fata de aceste simboluri obisnuite, veti obtine inca 3 simboluri pe role. Doua sunt pentru a declansa bonusurile – cu cealalta pietre viu colorate. Aceste pietre sunt implicate in jackpoturile progresive pe care le veti vedea deasupra rolelor.

Știri relevante