Hot Spin Deluxe prinde speciala de la roata

Slotul Hot Spin Deluxe este un slot cu cinci tambururi, dotat cu functii de joc si bonus imbunatatite in comparatie cu prequelul sau, Sin Deluxe. Jocul are un bonus de rotiri gratuite care se desfasoara impreuna cu unul dintre boostere, care este dezvaluit odata cu rotirea rotii de avere. Puteti castiga pana la 5000x inmultit cu pariu castigator si puteti obtine multiplicatori de pana la 10x in plus fata de rezultatele bonusului.

Un slot clasic modern de iSoftBet primeste un remake care face putin pentru a rearanja setul de mulinete si a oferi un gameplay usor diferit. Toate acestea sunt foarte bune, deoarece slotul Hot Spin Deluxe pastreaza de fapt cel mai bun joc care este destul de decent, astfel incat esenta sa nu a fost abandonata.

Oricine este pasionat de sloturile retro si clasice este probabil sa se bucure de slotul Hot Spin Deluxe si de functia sa Hot Spin Wheel. Jocul incepe ca un slot clasic cu simbolurile familiare, care se invarte pe un set de tambururi format din trei randuri si cinci role.

Jocul are 20 de linii de plata fixe care pot genera rezultate castigatoare a trei sau mai multe simboluri, de la stanga la dreapta. Jucatorii vor gasi o actiune pe tambur care poate duce la caracteristica, care impacheteaza o serie de evenimente, precum Mega Reel, Seven Wilds, Simboluri de mister si alte modificatoare.

Cu o plata maxima dintr-o singura rotire la 5000x inmultita cu pariul castigator, acesta este un joc care va obtine un urmator, desi un numar modest.

Fructele, diamantele, stelele si clopotele stralucite, precum si mediul cu sloturi placate cu aur marcheaza aspectul esential al slotului Hot Spin Deluxe. Mecanismul care transforma tambururile a fost perfectionat de catre expertii sloturilor de la iSoftBet si toate controalele sunt fixate perfect sub setul tamburului.

Tema muzicala adauga o bataie de joc, intrucat aminteste cumva de ascensoarele care te duc in sus si in jos la nivelul oricarui mare cazinou din Vegas. In general, designerii au facut o treaba excelenta facand acest slot la fel de atragator pe cat este.

Pentru a incepe aventura clasica in slotul Hot Spin Deluxe, apasati butonul rotativ verde rotativ care se afla sub a treia tambur, mijloc.

Pentru a selecta pariul, faceti clic sau atingeti butonul stivei de monede din coltul din dreapta jos, iar de acolo alegeti una dintre sumele care reflecta dorinta dvs. de a paria.

Cea mai mica suma este de 0,20 lire sterline pe rotire, iar cea mai mare suma este de 20,00 lire sterline, un pariu modest pe mize mari. Cu siguranta, exista multe sume disponibile intre aceste doua capete, permitand jucatorilor sa aleaga una care sa functioneze.

Oricine doreste sa arunce jocul in modul de rotire automata poate face acest lucru prin selectarea butonului asezat in dreapta lui Spin.

Știri relevante