Menu

Iata 3 argumente pentru bonus 50 ron de la Winbet

Iata 3 argumente pentru bonus 50 ron de la Winbet

Winbet ofera tuturor celor care au semnat recent oportunitatea de a solicita pana la 50 de euro la prima depunere in contul lor personal recent deschis pentru Winbet. Pentru a solicita acest bun bonus de bun venit sportivele, punterii trebuie sa completeze campul de cod bonus necesar, trimitand codul bonus „WB2020” atunci cand tranzactioneaza primul lor depozit. Aceasta procedura simpla va vedea ca, in schimb, candidatii participanti vor primi un bonus egal in valoare de 200% din costul primului lor depozit la o suma maxima pretinsa de 50 ron / 100 RON.

Winbet, la primirea cu succes a depozitului dvs., va trece un credit de valoare egala, care se va reflecta instantaneu in contul dvs. de sport ca un nou credit. Puncterii pot utiliza fondurile obtinute prin intermediul acestei oferte promotionale pentru activitatile legate de pariurile de tip sportiv. Depunerea cererii si primirea beneficiilor complete ale acestui stimulent bugetar primitor necesita indeplinirea tuturor cerintelor de pariere in intervalul de timp desemnat inainte ca Winbet sa ia in considerare orice solicitare de retragere.

Cerintele de pariere stipuleaza ca valoarea pariurilor decontate trebuie sa fie in valoare egala cu 6X valoarea initiala a depozitului pe cote oferite de 1,30 sau mai mari in 30 de zile sau mai putin de la data primirii.

Aceasta oferta generoasa de bonus de bun venit de 200% se aplica membrilor nou-inregistrati numai dupa ce isi tranzactioneaza cu succes primul depozit si participantii care se califica pot solicita bonusul o singura data.

Știri relevante