Menu

Iata ce te asteapta pe Stanleybet

Iata ce te asteapta pe Stanleybet

Stanleybet are un bonus atractiv de bun venit pentru jucatorii noi. Acest bonus de bun venit necesita explicatii.

Pachetul de bun venit Stanleybet consta dintr-un bonus de 200% pana la maximum 100 €. Veti primi acest bonus in doua parti.

Veti primi prima parte cu prima depunere de minimum 10 €. Bonusul este de 30% din suma depusa. De exemplu: va creati un cont cu Stanleybet si depuneti o suma de 100 €. In acest caz, aveti dreptul la un bonus total de bun venit de 200 €. .

Veti primi a doua parte a bonusului o saptamana mai tarziu daca ati pierdut bonusul cu un pariu sau daca ati pariat bonusul de cel putin trei ori pe un pariu cu o cota minima de 1,40. Vei primi apoi 70% din suma bonusului in contul tau. In exemplul nostru, asta inseamna un bonus de 140 EUR. Vei primi aceasta suma de 140 EUR distribuita pe 7 saptamani.

Deci, aveti doua luni de placere de la prima depunere si bonusul corespunzator.
Multiplicatorul bonusului Stanley este deosebit de interesant daca doriti sa pariati pe mai multe evenimente sportive in acelasi timp. Stanley creste plata cu mai multe pariuri cu pana la 25%.

Conditiile sunt sa pariati pe cel putin patru jocuri si ca sansele fiecaruia sa parieze individual sunt de cel putin 1,20.

Multiplicatorul bonusului creste pe masura ce adaugati mai multe pariuri la biletul dvs. de pariuri. Patru pariuri pe o singura forma de pariu inseamna un bonus de 5%. Veti primi 1 punct procentual in plus pentru fiecare pariu suplimentar. Veti primi un bonus maxim de 25% la 20 de pariuri pe formularul dvs.

Știri relevante