Menu

Iata cum alegi cel mai bine numerele get six la Gets Bet

Iata cum alegi cel mai bine numerele get six la Gets Bet

Get six este un joc de loterie cu dealer live furnizat de Betgames.TV. Parierii pot paria pe rezultate cu cote fixe din cinci categorii de pariere. Aceasta include optiuni pentru a paria pe numere, culoarea bilelor sau suma bilelor numerotate. Este unul dintre cele trei jocuri de loterie cu dealer live disponibile pe Betgames.TV. Mai jos, veti gasi un ghid complet despre cum sa jucati cu potentiale strategii de pariere de utilizat pentru gets bet get six.

Get six este un joc TV loto in care 6 bile sunt extrase aleatoriu dintr-un grup de 48. Pentru a sorta cele 6 bile castigatoare, se foloseste o masina de extragere aleatorie. Acest lucru asigura ca rezultatele sunt aleatorii si corecte. Bilele sunt rosii sau albastre si sunt numerotate de la 1 la 9. Bilele extrase sunt sortate in trei celule: A, B sau C. Pentru a incepe sa jucati, va trebui mai intai sa selectati una dintre pietele de pariuri si apoi de gets bet rezultate get six.

Odata ce selectati o piata din gets bet bile, aceasta va fi adaugata la talonul dvs. de pariu. Acum puteti selecta cat de mult doriti sa mizati pe optiunea dvs. Pentru confortul dvs., profitul potential al pariului va fi afisat chiar sub optiunea de mizare. Daca sunteti multumit de pariu, apasati butonul „Place Bet” pentru a bloca pariul.

Rezultatul pariului dvs. va fi decis in urmatoarea tragere la sorti. Tragele la sorti au loc la fiecare 5 minute si fiecare runda de joc dureaza aproximativ 30 de secunde.

Pariurile cu cote fixe inseamna ca exista multe moduri de a paria, spre deosebire de un joc obisnuit de loto. In Get six, exista in total 5 categorii de pariere. Acest lucru va permite sa pariati pe sute de rezultate potentiale. Puteti alege, desigur, sa abordati acest lucru ca la o loterie obisnuita (prin pariuri pe anumite numere). Dar exista optiuni cu cote mai bune disponibile. Iata cele cinci categorii de pariuri.

Cel mai bun mod de a castiga este sa pariezi pe suma tuturor bilelor sa fie peste 15,5 sau sub 38,5. Acest lucru va ofera peste 940.000 de combinatii castigatoare. Cu toate acestea, randamentele sunt incredibil de scazute pentru acest stil de pariu – la doar 1% miza dumneavoastra initiala.

O posibila optiune ar fi compensarea pariurilor cu plati mici cu cateva optiuni de plata mai bune. Desigur, acestea sunt mai putin probabil sa intre – dar va ofera sansa de a obtine premii mult mai bune. De exemplu, selectarea bilelor in anumite zone va va oferi 90 la 1 cote.

In general, Get six va ofera sanse generale mai bune dintre cele trei jocuri de loterie disponibile la BetgamesTV. Dar acest lucru este compensat de premii mici, care ii pot lasa frustrati pe pariori. Va sugeram sa verificati celelalte jocuri pentru a vedea daca platile/cotele sunt mai potrivite pentru stilul dvs. de pariere.

Da, bilele din Get six sunt extrase folosind o masina de sortare aleatorie. Acest lucru asigura ca toate rezultatele sunt aleatorii. In plus, jocurile sunt testate frecvent pentru a indeplini conditiile licentei lor UKGC.

Pariul cu cea mai mare plata este sa pariezi pe ce bile norocoase numarul doi se vor forma intr-o anumita zona. Acest lucru ofera un 90 la 1, care este cea mai buna cota din joc. Cu toate acestea, acest pariu are doar o sansa de 0,01% din

Cel mai bun pariu este sa pariezi pe suma tuturor bilelor sa fie peste 15,5 sau sub 38,5. Exista peste 940.000 de combinatii pentru acest pariu – si se plateste la 1,1 la 1.

Știri relevante