Menu

Iluziile proprii nu au locul la mesele şi turneele de poker

Iluziile proprii nu au locul la mesele si turneele de poker
Unul dintre motivele pentru care m-am străduit să mă auto-reflectez a fost pentru că eram delirant. Ca începător am avut o înţelegere zero a variantei pokerului. Am fost tipul care a câştigat un turneu de 10 $ pe PokerStars pentru 10.000 $ şi m-am gândit ca sunt cel mai mare jucător din lume.

Când am jucat în jocul meu local, m-am gândit ca sunt cel mai bun jucător de poker

Aceasta amăgire s-a agravat când am început să lucrez în industria pokerului. Am simţit ca este dreptul meu să fiu cel mai bun pentru ca m-am amestecat cu unii dintre cei mai buni.

Doar Daniel Negreanu a câştigat mai mulţi dolari în turneu în direct decât Erik Seidel. Seidel crede ca aceasta zonă este unul dintre motivele cheie pentru care oamenii nu castiga la poker. Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii nu castiga la poker este lipsa conştiinţei de sine.

Deci, de ce eram atât de delirant? A fost o lipsă de onestitate

Mi-ar lua ani să înţeleg puterea vulnerabilităţii. Am învăţat tot ce ştiu în acest domeniu al vieţii de la Brene Brown şi ar trebui să verificaţi Ted Talk, numita Puterea vulnerabilităţii.

Am fost recent la cină la San Marino cu profesorul italian Andrea Dato când mi-a spus cum obişnuia să recite mâini cu colegii săi, dar schimba unele detalii, astfel încât să nu pară atât de prost.

În acel moment, Dato a atins inima vulnerabilităţii şi asta e ruşinea. Îi era ruşine să fie sincer cu privire la jocul sau. Şi aşa m-am simţit când am avut în cele din urmă ocazia să discut mâinile cu profesionişti.

În calitate de scriitor, aveam deja nesiguranţe şi mă legam ca fiind oarecum sub ele în ordinea universului. Nu am vrut să manifest asta mai profund arătându-le cât de mult peste eram la masă.

De asemenea, eşuăm, ca să fiu sincer cu mine. Ştiam ca lucrurile nu stau bine. Ştiam ca nu fac fata. Ştiam ca va trebui să investesc atât de mult în acest vis şi totuşi nu eram dispus să fac munca grea.

Ştiam eu. L-am îngropat. Ar fi trebuit să vorbesc cu fostul câştigător al Poker Million, Joe Beevers. M-ar fi pus drept.

Când m-ai întrebat ce ce majoritatea oamenilor nu vor câştiga niciodată la Poker, m-a făcut să mă gândesc. Dacă ai întreba 100 de jucători în sala de cărţi locala Câştigi la poker? Ce ar spune?

Şi dacă le-aţi întreba Ce procent de jucători credeţi ca câştigă? Cum crezi ca ar răspunde la asta?

Primul răspuns ar fi, probabil, OK sau câştig puţin, iar al doilea răspuns ar fi 5% – 10% poate. Răspunsurile nu se potrivesc; majoritatea oamenilor se imbraca singuri.

De ce este? Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu vor câştiga niciodată la poker. Nu pot fi sinceri cu ei înşişi!

În timp ce Netbet (https://pariubet.ro/recenzie/netbet/) este foarte bun în a-și actualiza site-ul web cu promoții și oferte speciale, nu este atât de bun în a-și menține Centrul de ajutor online la zi. Din fericire, site-ul oferă un serviciu excelent de asistență pentru clienți prin telefon, e-mail și chat live (chatul live disponibil în engleză doar de la 8:00 am până la miezul nopții GMT).

Am găsit reprezentanții de asistență pentru clienți foarte cunoscători, de ajutor și prietenoși. Cred că multe site-uri ar putea învăța din nivelul de suport oferit de Netbet și, deși nu mă aștept ca jucătorii să întâmpine probleme cu site-ul care de multe ori, s-au simțit liniștiți că oamenii cu care am vorbit au știut să răspundă la întrebările mele rapid și eficient.

Știri relevante