Menu

Importanţa calculării posibilităţilor mâinii la poker

Importanta calcularii posibilitatilor mainii la poker
Una dintre cele mai de bază, dar şi cele mai importante abilităţi pentru un jucător de poker este abilitatea de a calcula rapid câte câştiguri aveţi pentru o mână câştigătoare.

Poate părea complicat la început, dar în realitate este nevoie doar de puţină practica pentru ca acesta să devină a doua natură.

Când jucaţi poker, cel mai bun caz ar fi să vă puneţi întotdeauna banii cu cea mai bună mână. Totuşi, aceasta nu este realitatea. Urmează să-ţi pui banii rău din când în când.

Cum să-ţi numeri ieşirile

În acele cazuri în care îţi pui banii rău, ideea este ca poţi face o mână pe o stradă mai târziu, care este mai bună decât adversarul tău. Cărţile care îţi dau acea mână câştigătoare sunt cunoscute sub numele de „outs”.

Un exemplu: Aveţi A ♣ K ♣. Adversarul tău îţi arată accidental J ♦ 9 ♦ 10 ♠ J ♣ 3 ♣ tabla. Câţi outs ai?

Ei bine, aveţi doua carduri pentru jack-ul sau, ceea ce înseamnă ca trei aşi şi trei regi sunt în afara unei perechi superioare. Aveţi, de asemenea, patru regine care v-ar oferi nuca dreaptă şi aveţi noua bate care vă pot da culoare.

Desigur, ai contorizat de doua ori unul dintre out-urile tale. Nu poţi număra de doua ori regina cluburilor. Deci, atunci când povesteşti, ai un total de 18 outs. Este o mulţime de cărţi care pot veni pe rând pentru a vă ajuta.

O remiză de 18 ouţ este foarte mare şi, de fapt, te face un favorit împotriva perechii de top de pe flop.

Pune-ţi adversarul pe o mână de speranţă

În realitate, nu va fi niciodată evident că în exemplul de mai sus – ticălosul tău nu îţi va arăta de fapt cărţile sale. Deci, trebuie să-l poţi pune pe o serie de mâini probabile. Odată ce ai intervalul sau aproximativ, devine mai uşor să calculezi ieşirile.

Nu veţi putea niciodată să va puneţi adversarul pe o mână exactă, deci calculul ieşirilor nu va fi niciodată exact. Calculele tale vor fi în cele din urmă doar la fel de exacte ca raza de mana pe care ai pus adversarul.

Dacă în exemplul de mai sus îi dai adversarului tău J ♠ J ♥, ai semnificativ mai puţine ieşiri. Cei trei aşi şi regii ramasi nu va mai dau mana câştigătoare.

Mai mult, poţi să-ţi dai mana pe viraj şi să pierzi în continuare dacă raul împerechează tabla.

Atunci când calculaţi ieşirile, reţineţi ca nu este o ştiinţă exactă şi ca uneori o carte pe care aţi putea crede ca este o ieşire poate să nu va ofere cea mai bună mana.

Dacă vă îndreptați către cazinoul si pokerul NetBet din Romania despre care gasiti detalii aici https://pariubet.ro/recenzie/netbet/, atunci veți putea vedea o gamă impresionantă de opțiuni de cazinou live. Acestea vă pot vedea să jucați orice, de la un joc distractiv de blackjack la un joc plin de farmec de ruletă împotriva unui dealer real. Alte opțiuni grozave de cazinou live de la NetBet includ pokerul hold’em, baccarat-ul sau chiar ai putea să-ți încerci mâna la Monopoly Evolution online.

Când vine vorba de pariuri sportive, NetBet este puțin mai vechi. Acest lucru se datorează faptului că nu par să includă nimic în ceea ce privește transmiterea în direct pentru niciunul dintre pariurile lor sportive tradiționale sau cote esports. Cu toate acestea, este încă destul de ușor să faci un pariu mai bine informat în joc esports doar prin deschiderea unui flux Twitch live într-o altă fereastră a browserului pentru a profita de șansele în continuă schimbare.

Știri relevante