Menu

In cat timp intra bani de la fortuna

In cat timp intra bani de la fortuna

In primul rand, pentru a putea solicita o retragere, trebuie ca balanta contului sa fie pozitiva.

Apoi, accesati sectiunea “Contul meu”, apoi selectati “casierie”-“retragere”, selectati metoda de pllata dorita.In cazul retragerilor prin Paypoint, este suficient doar suma si sucursula de unde doriti sa faceti retragerea, iar dupa primirea unui mail de confirmare a tranzactiei, puteti merge oricand sa ridicati castigurile.

Mai trebuie spus ca o retragere poiate fi solicitata doar prin metodele prin care au fost facute anterior depuneri, iar de obicei, suma minima ce poate fi retrasa este de 50 de RON.

In functie de metoda de plata aleasa, intrarea banilor in cont poate sa dureze de la 1 zi si pana la 5 zile.

Pe Skrill dureaza cel mai repede, sub 24 de ore in zilele lucratoare, dar conteaza si agentia.

Cea mai utilizata metoda este cardul Visa, caz in care nu dureaza mai mult de 3 zile lucratoare, dar de obicei dureaza undeva la 2 zile pana la intrarea banilor pe card.

Daca biletul este jucat la o agentia stradala, banii se dau imediat dupa omologarea rezultatelor. Mergeti cu biletul in agentie si daca rezultatele sunt corecte, incasati banii pe loc. Trebuie spus doar CNP-ul si datorita factorilor de autentificare in doi pasi si un cod ce se primeste pe mail-ul folosit la deschiderea contului.

Știri relevante