Menu

In cat timp intra banii in cont la superbet online

In cat timp intra banii in cont la superbet online

Ar trebui sa puteti retrage bani rapid din contul dvs. de pariuri sportive online dupa ce obtineti un castig mare. Vitezele de retragere sunt unul dintre primele lucruri pe care le verifica pariorii experimentati atunci cand decid daca ar trebui sa se inscrie la un anumit site de pariuri sportive.

Transfer bancar

Timp de procesare: 1 zi

Bucurati-va de servicii bancare online securizate cu un transfer bancar. Trimite bani din contul tau de pariuri sportive direct in contul tau curent, fara a fi nevoie sa partajezi detaliile cardului. Procesul pentru aceasta optiune de plata dureaza o zi lucratoare, dar de obicei nu exista o limita maxima.

Pregatiti documentele pentru retragere

Inainte de a putea efectua o retragere, site-urile de pariuri vor solicita, in general, dovada identificarii ca parte a protocolului lor KYC.

Acest lucru va implica de obicei trimiterea unei fotografii a actului dvs. de identitate si a partii din fata si din spate a cardului dvs. de credit.

Majoritatea caselor de pariuri sportive care accepta MasterCard nu au aceasta optiune disponibila ca optiune de retragere, dar pentru a primi o plata folosind alte metode, va trebui totusi sa va verificati identitatea.

PaySafeCard – Noua optiune de plata internationala

Paysafecard este o metoda de plata preplatita simpla si sigura, care va permite sa efectuati plati online fara a utiliza un cont bancar sau informatii despre cardul de credit.

Este perfect daca cauti un anonimat sporit atunci cand pariezi online.

Neteller – eWallet international popular

Portofelul electronic si procesorul de plati online Neteller este in continuare lider in platile pentru jocuri de noroc online din intreaga lume, dar candva a fost si mai mare.

Proprietarii lor au fost inculpati in 2007, iar Neteller a fost fortat sa paraseasca piata americana in urma trecerii UIGEA.

Neteller a parasit in mod notoriu pietele de pariuri online din ROMANIA si Canada in 2007, dupa ce proprietarii companiei au fost acuzati de spalare de bani si racket.

Neteller, la fel ca Skrill, a reintrat pe piata din ROMANIA cu licenta completa si opereaza in prezent pe piata reglementata de cazinouri si poker online din New Jersey.

Skrill/MoneyBookers – O alegere solida pentru pariori

Optiunea de depunere a pariurilor sportive Skrill

Un alt portofel electronic, MoneyBookers, a fost infiintat in 2001, dar si-a redenumit Skrill in 2011.

Compania este a doua dupa Neteller in procesarea tranzactiilor de jocuri de noroc online si opereaza in peste 200 de tari.

Ei au parasit piata din Romania in 2008, la un an dupa plecarea lui Neteller. Skrill a parasit pietele canadiene de pariuri online in 2013.

Jucatorii americani au fost in esenta interzisi din 2008, iar compania nu accepta conturi noi din Romania.

Casele de pariuri sportive online necesita informatii personale la inscriere si, de obicei, vor cere pariorilor mai multe documente inainte de a se putea retrage.

Aceasta este o procedura standard pentru marea majoritate a site-urilor de jocuri de noroc online si este cunoscuta drept procesul cunoaste-ti clientul (KYC).

Se face pentru a proteja atat jucatorii, cat si operatorii de frauda.

Site-urile pot solicita copii ale fata si din spate ale cardului de credit pe care l-ati depus, impreuna cu un act de identitate cu fotografie.

Acesta poate fi un pasaport sau un permis de conducere. Unii pot cere o factura de utilitati sau un extras de cont bancar. Scanarea documentelor este cea mai simpla modalitate de a face acest lucru, dar poate functiona si o camera digitala.

Desi aceste informatii sunt sensibile, sunt doar in scopuri de verificare a identitatii.

Exista putin risc ca informatiile dvs. sa fie partajate cu o terta parte daca ramaneti cu operatori online de incredere.

Acesta este inca un motiv pentru a evita pariurile sportive care au o reputatie proasta in industrie.

Nu numai ca trebuie sa va faceti griji ca sunteti platit la timp, dar si informatiile dvs. personale pot fi, de asemenea, in pericol.

Odata ce documentele dumneavoastra sunt verificate, casa de pariuri nu va va cere niciodata sa trimiteti mai multe documente sau sa treceti din nou prin procesul.

Dupa finalizarea acestui protocol, cererile de retragere ar trebui sa fie procesate in timp util.

Știri relevante