Menu

In cat timp se poate ridica castigul la superbet

In cat timp se poate ridica castigul la superbet

Inregistrarea si depunerea banilor cu o casa de pariuri sportive este usor. Retragerea dintr-o casa de pariuri sportive si primirea castigurilor pe care le-ati acumulat este punctul in care procesul devine putin mai complicat. Pariubet va aduce cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere in ceea ce priveste retragerea fondurilor de la casele de pariuri preferate.

Verificarea identitatii

Exista obstacole justificabile care pot amana retragerile. Daca nu ati trecut prin procesul de verificare a contului inainte de a va retrage dintr-o casa de pariuri sportive, vi se va cere sa trimiteti documente care va verifica identitatea inainte de a va putea scoate banii. Acest lucru va poate intarzia capacitatea de a depune o cerere de retragere cu pana la 72 de ore. Procesul este lung, dar este un pas necesar pe care il fac casele de pariuri sportive pentru a elimina potentialii fraudatori.

Ce fel de act de identitate trebuie sa ofer?

Cantitatea de documentatie necesara variaza in functie de casa de pariuri sportive, dar fiecare carte va solicita cel putin un act de identitate emis de guvern. Acesta este orice act de identitate valid cu fotografie, care poarta acelasi nume ca si titularul contului de pariuri: permis de conducere, card de sanatate, pasaport etc. Va trebui sa trimiteti fie o scanare, fie o fotografie a acestei identitati catre casa de pariuri sportive pentru procesare.

De asemenea, poate fi necesar sa furnizati documentatie cu informatiile dvs. de facturare, cum ar fi o factura de utilitati sau extras de cont bancar. Daca alegeti sa depuneti cu cardul de credit, va trebui sa trimiteti o fotografie atat a partii din fata, cat si a spatelui cardului si, eventual, sa completati si un formular de verificare a cardului de credit.

Metodele de furnizare a acestor documente vor varia in functie de casa de pariuri sportive. Unii va vor cere sa trimiteti imagini prin e-mail departamentului lor de verificare. Altii pot avea optiunea de a incarca documente direct pe site.

Datorita cat dureaza verificarea, este important sa acordati atentie tot ceea ce are nevoie pentru o anumita pariuri sportive pentru a-si indeplini regulile. Nu este nimic mai frustrant decat sa afli ca trebuie sa trimiti si o poza cu tine tinand ID-ul tau dupa ce ai asteptat deja de 48 de ore. Daca aveti nevoie de asistenta pentru trimiterea documentelor de verificare, utilizati serviciul pentru clienti al caselor de pariuri sportive. Multe case de pariuri au servicii pentru clienti 24/7 si ii puteti contacta fie prin e-mail, apel telefonic sau prin chat web.

Cum sa retragi fonduri

Odata ce casele de pariuri va verifica identitatea si documentatia, puteti face o cerere de retragere. Trebuie doar sa accesati pagina sau fereastra „Cash Out” (care poate fi denumita si Casier, Retragere sau Portofel), introduceti cati bani doriti sa scoateti. Apoi, selectati metoda de plata preferata. Inainte de a va retrage, fiti constienti de cat de mult din banii dvs. sunt eligibili pentru a fi retrasi. Casele de pariuri sportive pot „bloca” unele dintre fondurile tale pana cand elimini un bonus de transfer. Deci, in timp ce contul dvs. poate avea 500 USD, numai 200 USD pot fi eligibili pentru retragere fara a suferi o penalizare.

Dupa ce ati introdus suma pe care doriti sa o scoateti, faceti clic pe butonul „Solicitare retragere”. Casa de pariuri sportive va examina apoi informatiile contului dvs. pentru a se asigura ca cererea poate fi procesata. Majoritatea caselor de pariuri sportive afirma ca o solicitare de retragere poate dura pana la 48 de ore pentru a fi examinata si procesata, dar asta depinde in mare masura de volumul de solicitari pe care le primesc la momentul respectiv. De obicei, veti primi raspuns in 24 de ore daca solicitarea a avut succes.

Știri relevante