Menu

In cate tari exista paysafecard pentru pariuri sportive

In cate tari exista paysafecard pentru pariuri sportive

Prin platile alternative se intelege nevoia comerciantilor de a accepta carduri preplatite in timp ce ajung pe noi piete de consum. Cardurile preplatite sunt utilizate de consumatorii care prefera pur si simplu sa plateasca in numerar online sau de catre cei care nu doresc sa divulge detaliile personale, bancare sau ale cartilor de credit pe internet.

Paysafecard este disponibil in 45 de tari din intreaga lume. Prelucrarea tranzactiilor pe baza de plati pe site-ul dvs. web are un risc redus de returnare.

Acceptarea payafecard va creste, de asemenea, vânzarile, deoarece puteti viza consumatorii care nu au carduri de credit sau debit si ofera, de asemenea, solutia de plata pentru tranzactiile cu carduri refuzate si clientii blocati.

Tarifele de plata sunt disponibile in valori de 10 GBP, 25 GBP, 50 GBP sau 100 GBP sau echivalentul valutei in tara in care serviciul este disponibil, cu toate acestea, fiecare tranzactie este decontata in moneda comerciantului local, cum ar fi dolarul american. Mai mult, cardurile pot fi folosite pentru micropagamente si mai multe carduri pot fi combinate pentru a permite achizitii online mai mari de pâna la 1.000 de lire sterline. Tarifele de plata nu expira, iar securitatea impotriva fraudei se realizeaza prin codul PIN de 16 cifre care este necesar pentru fiecare tranzactie, iar cardurile pot fi protejate prin parola de catre utilizator.

Tranzactiile sunt procesate in timp real, iar comerciantii vor primi, la fel ca in cazul tuturor serviciilor de plati alternative, asistenta pentru clienti la nivel mondial si acces la raportarea vânzarilor si la datele tranzactiilor prin intermediul propriilor lor pagini de administrare.

Știri relevante