Menu

In ce alte sporturi au mai aparut trucaje de evenimente

In ce alte sporturi au mai aparut trucaje de evenimente

In general, daca se suspecteaza trucarea pariului inainte ca un pariu sa fi platit efectiv, rezervatorul va detine aceste fonduri (atat mize, cat si plati) pana la finalizarea unei anchete oficiale. Daca cartierul a platit deja si se suspecteaza rezolvarea meciului, atunci nu se poate face nimic, cu exceptia cazului in care te suspecteaza direct in acest caz, desigur, ai putea fi trimis la politie.

Exista multe motive pentru care casele de pariuri refuza sa plateasca, majoritatea nu au nicio legatura cu rezolvarea suspecta a meciului.

Stampila de fixare a meciului pe o mana despre tenis pana la Formula 1, prin NASCAR si box, abia exista un sport care nu a fost atins de suspiciuni de rezolvare a meciului la un moment sau altul. Poate ca cea mai interesanta intrebare a tuturor este ceea ce se va intampla cu aceasta metoda particulara, nefasta, de a paria in viitor. Va muri totul impreuna sau va deveni din ce in ce mai copios?

Asa cum am mentionat anterior, coruptia in sport a existat atat timp cat sporturile in sine au fost. Prin urmare, speranta ca trucarea meciului va deveni mai putin obisnuita in viitor pare sa fie una naiva. Mai degraba, este probabil ca rezolvarea meciului sa devina mai subtila, faptuitorii devenind mai inteligenti pe masura ce trece timpul si invata cum sa se indeparteze de lucrurile mai usor.

Dezvoltarea preferintelor pariurilor in joc face, cu siguranta, lucrurile mai interesante pentru cei care pun la punct zilnic, dar, de asemenea, face mult mai usor sa remediati anumite aspecte ale pariurilor. Pana la urma, cine ar fi suspect de numarul de aruncari acordate sau de numarul de cornere acordate intr-un meci de fotbal? Chiar si cei mai buni jucatori de tenis din lume servesc la greseli duble din cand in cand, asa ca oficialii ar incepe cu adevarat sa suspecteze ceva daca un jucator cu o abilitate mai mica a comis un anumit numar in cadrul unui joc?

Știri relevante