Menu

In februarie si martie ai rotiri gratuite la slotul Unibet

In februarie si martie ai rotiri gratuite la slotul Unibet

Tema decorativa pentru Shining Crown de la EGT este cea a unui slot machine clasic. Simbolurile obisnuite de bandit cu un singur brat ale norocosului-7, clopotele, ciresele si alte fructe asortate fac o aparitie impreuna cu coroanele titulare pentru un simbol Wild.

Este un design onorat la timp si functioneaza, precum si oricare dintre numeroasele jocuri similare care incaseaza pe cache-ul desenelor vechi de scoala. Graficele sunt simboluri minunate, de inalta definitie, care ruleaza in jurul unor role bine animate cu rotiri gratuite la slotul Unibet.

Designul sunetului este in concordanta cu tema – adica foarte de baza. Nu exista muzica, iar coloana sonora este in mare masura un fel de zgomot mecanic atunci cand invartiti rolele si un sunet placut cand se opresc.

Din pacate, totul este o versiune foarte lucioasa a unui tip de slot pe care l-am mai vazut de sute de ori inainte. Acestea fiind spuse, isi face versiunea extrem de competenta cu rotiri gratuite la slotul Unibet.

Modul de joc este extrem de simplu. In absenta simbolurilor Bonus, abaterea principala de la jocul obisnuit apasa pe buton, pierde sau castiga bani, clateste, repeta este jackpoturile cu rotiri gratuite la slotul Unibet.

Exista, de asemenea, o optiune de joc rosu sau negru doar in cazul in care doriti sa va mariti varianta in ceea ce este deja un joc destul de mare, dar chiar si acest lucru se simte foarte bogat in comparatie cu toate celelalte jocuri de acolo.

Mai degraba decat bonusurile obisnuite declansate prin lovirea unui combo de simboluri, Shining Crown cu rotiri gratuite la slotul Unibet ofera in schimb un fel de bonus hibrid si sistem jackpot. Ei numesc acest lucru Jackpotul misterios.

Exista patru jackpoturi – unul pentru costum. Acestea primesc o mica contributie din fiecare pariu facut de fiecare jucator al jocului si se dezvolta constant in partea de sus a ecranului in care joci. Din cand in cand, rotirile aleatoare primesc jackpotul.

Daca esti suficient de norocos sa fii recompensat, atunci se deschide un nou joc bonus. Jocul bonus este alcatuit din douasprezece carti cu fata in jos (trei din fiecare costum). Intoarceti cartile pana cand dezvaluiti trei din acelasi costum. Veti fi recompensat cu jumatate din suma castigata.

Jackpoturile cresc la rate diferite, asa ca, de obicei, Cluburile sunt cele mai mici si Pica cele mai mari, desi, ca in imaginea de mai jos, unde jackpotul cu diamante a fost lovit recent, kilometrajul dvs. poate varia.

Știri relevante