Menu

In fiecare vineri e black friday la Gets Bet cu bonus mare

In fiecare vineri e black friday la Gets Bet cu bonus mare

Ziua de vineri este una cu totul si cu totul speciala pe Gets Bet, intrucat este ziua de dinainte de weekend si este plina de promotii ce te lanseaza de fiecare data pentru un final de saptamana plin de castiguri. Cel mai bine este sa incepi chiar de vineri cand ai bonus de 33% din suma depuna pana la un maxim de 500 ron.

Bonusul din promotia „In fiecare vineri e black friday la Gets Bet cu bonus mare” se activeaza la o depunere minima de 30 ron si ramane activ pana la suma maxima ce poate fi depusa in aceasta promotie, adica undeva la 2000 de ron.

Atentie mare ca daca depasiti cerinta de depunere, suma ce trebuie rulata va fi de 20 de ori din valoarea depusa plus suma bonus maxima de 500 ron, adica veti avea de rulat o suma mai mare decat este minimul necesar si uneori poate fi fatal acest lucru in retragerea unui castig bun in bani reali.

In ceea ce priveste posibilitatea de participare la promotia „In fiecare vineri e black friday la Gets Bet cu bonus mare” nu este o limita in functie de statutul pe care il aveti pe Gets Bet, fie ca sunteti deja client sau membru nou, puteti beneficia de aceasta promotie de indata ce indepliniti criteriile de eligibilitate.

Cel mai important de stiut din regulamentul de participare la promotie este faptul ca veti beneficia de ea doar daca aveti si alte 3 depuneri anterioare pe Gets Bet, fie ele si cu suma minima. Suma bonus trebuie rulata in termen de 2 zile de la acordare si de un numar de 20 de ori mai mare decat castigul obtinut pe urma consmarii acestei la jocurile de casino de tip slot unde rulajul este de 100% la fiecare rotire,

Știri relevante